Ολυμπιακός: Έφτασε η στιγμή να βγουν οι μεταγραφές μπροστά

Κρίστοφερ Βέλντε

i

©Intime

Ολυμπιακός: Έφτασε η στιγμή να βγουν οι μεταγραφές μπροστά

Ο χρόνος περνά και τα ματς «καίνε» για τους Πειραιώτες…

Ένα από τα σημαντικά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός από την έναρξη των επίσημων αγώνων του, είναι πως οι μεταγραφές δεν του έχουν δώσει ακόμη πράγματα και το σημαντικό πως δεν είναι έτοιμοι αγωνιστικά. Δεν είναι ένας-δύο παίκτες που δεν έχουν δώσει στην ομάδα, είναι αρκετά πρόσωπα από τα οποία η ομάδα του Πειραιά περιμένει.

Φαίνεται όμως πως τώρα με τις απουσίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι» λόγω τραυματισμών, αλλά και τη γενικότερη αγωνιστική κρίση, ήρθε η στιγμή να βγουν μπροστά οι νεοαποκτηθέντες και να αλλάξει εικόνα και ο Ολυμπιακός, έτσι ώστε να επιστρέψει στις νίκες, κάτι το οποίο έχει να κάνει εδώ και τρία σερί ματς, με Παναιτωλικό, Άρη και Λυών.

Αν δει κανείς τις μεταγραφές των «ερυθρόλευκων» επί της ουσίας ο Κάρμο είναι αυτός ο οποίος δεν χρειάζεται να συστηθεί. Βέβαια ο Πορτογάλος αμυντικός έχει στα συν του πως γνωρίζει καλά την ομάδα από την περσινή του παρουσία, οπότε δε χρειάστηκε καθόλου προσαρμογή παρά μόνο να φτιάξει τη φυσική του κατάσταση. Αυτό που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός είναι να βγουν μπροστά παίκτες όπως είναι οι Γκαρθία, Στάμενιτς, Ολιβέιρα, Βέλντε, Γουίλιαν. Υπάρχει και ο Γιάρεμτσουκ αλλά εξαρχής ο Ουκρανός προοριζόταν για δεύτερος φορ πίσω από τον Ελ Κααμπί, ενώ οι υπόλοιποι ήταν στο πλάνο για να διεκδικούν θέση βασικού.

Ποδοσφαιριστές οι οποίοι παίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία των «ερυθρόλευκων» στην επίθεση. Και ιδιαίτερα τώρα που αρκετοί απ' αυτούς θα παίξουν ως βασικοί σήμερα με τον Ατρόμητο. Ένα ματς το οποίο δε θα είναι καθόλου εύκολο για τους Πειραιώτες.

Μάλιστα αρκετοί απ' αυτούς πρόκειται να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου. Οι Κάρμο, Ολιβέιρα, Βέλντε αναμένεται να είναι στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», ενώ είναι πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να χρησιμοποιηθούν και οι Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ. Παίκτες τους οποίους έχουν ανάγκη οι Πειραιώτες, προκειμένου να αλλάξουν το αγωνιστικό τους πρόσωπο και να επιστρέψουν στις νίκες.