«Έφυγαν» πάνω από 3.000 εισιτήρια για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο

Οπαδοί Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό

i

©intime

«Έφυγαν» πάνω από 3.000 εισιτήρια για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο

Sportal newsroom 21:03 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 14.08.2024

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο Πανθεσσαλικό, αφού έχουν «φύγει» ήδη πάνω από 3.000 εισιτήρια ενόψει της πρεμιέρας της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στη Stoiximan Super League, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Βόλο. Εκεί η ομάδα του Πειραιά θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, οι οποίοι θα δώσουν δυναμικό παρών στο Πανθεσσαλικό.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» έχουν πάρει πάνω από 3.000 εισιτήρια, δηλαδή το 1/3 από τα εισιτήρια που έχει δώσει ο Βόλος στον Ολυμπιακό. Στις τάξεις της ομάδας μάλιστα θεωρούν ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο αγώνας την ερχόμενη Κυριακή (18/8) θα είναι sold out.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (16/8) και το Σάββατο (17/8) τα δύο τρόπαια του Youth League και του Conference League θα βρίσκονται στην πόλη του Βόλου και συγκεκριμένα στο Volos Palace, για να τα δουν οι φίλοι της ομάδας από κοντά.

Ανανέωσε μέχρι το 2028 ο Ρέτσος με τον Ολυμπιακό

Παίκτης του Ολυμπιακού παραμένει ο Παναγιώτης Ρέτσος. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστό ότι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά και θα μείνει στον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Το υπάρχουν συμβόλαιο του 25χρονου με τον Ολυμπιακό ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι το 2025, αλλά στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» φρόντισαν να ανανεωθεί αρκετά νωρίς. Ο Έλληνας διεθνής αποτελεί «παιδί» της ομάδας, αφού έχει παίξει και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αλλά από το 2016 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Έναν χρόνο μετά ο Ρέτσος αποχώρησε για τη Γερμανία, για λογαριασμό της Μπάγερ Λεβερκούζεν με τις «ασπιρίνες» να βγάζουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα είκοσι εκατομμύρια ευρώ. Τον Ιανουάριο του 2020 δόθηκε δανεικός στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία όμως μέτρησε μόλις μία συμμετοχή, ενώ την επόμενη σεζόν δόθηκε ξανά δανεικός στη Σεντ Ετιέν.

Ακόμα έχει αγωνιστεί στην Ελλάς Βερόνα, πριν τελικά επιστρέψει στον Ολυμπιακό το 2022. Συνολικά με την ομάδα του Πειραιά μετράει 99 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, αλλά και το Conference League τον Μάιο του 2023, νικώντας στον τελικό τη Φιορεντίνα. Ακόμα είναι 14 φορές διεθνής με την Ελλάδα.