Έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Τσικίνιο - Ανησυχία εν όψει του ντέρμπι «αιωνίων» (vid)

Έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Τσικίνιο - Ανησυχία εν όψει του ντέρμπι «αιωνίων» (vid)

Sportal newsroom 21:10 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:16 - 03.10.2024

Ο Τσικίνιο ένιωσε ενοχλήσεις κι έγινε αλλαγή στο 58ο λεπτό του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπράγκα για το Europa League. Μία εξέλιξη καθόλου ευχάριστη, ενώ σε λίγες μέρες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίει μία εξαιρετική εμφάνιση στο Φάληρο και προηγείται με 3-0 της Μπράγκα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Το... πάρτι ξεκίνησε στο 45ο λεπτό, με τον Ελ Κααμπί να ανοίγει το σκορ, στο 53' ο Έσε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Πειραιά, ενώ στο 59' ο Ελ Κααμπί βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, ανεβάζοντας κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Εκεί που όλα πήγαιναν τέλεια για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ήρθε μία άτυχη στιγμή, να χαλάσει κάπως τη βραδιά. Συγκεκριμένα, ο Τσικίνιο μετά από ένα σουτ που έκανε ένιωσε ενοχλήσεις κι έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Γουίλιαν να περνά στη θέση του.

Μία καθόλου ευχάριστη εξέλιξη, ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.