Ολυμπιακός: Έγινε προτεραιότητα ο αριστερός μπακ!
i

Μίτσελ/ ©Intime

Ολυμπιακός: Έγινε προτεραιότητα ο αριστερός μπακ!

Διονύσης Βερβελές 14:06 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 20.08.2024

Ο Ολυμπιακός μετά την απόκτηση του Ροντινέι για το δεξί άκρο της άμυνας, αναμένεται να προχωρήσει και τη λύση του αριστερού μπακ για να υλοποιηθεί και η επιθυμία του Μίτσελ.

Όταν τέλη Αυγούστου ο Ολυμπιακός συμφωνούσε με τον Μαρσέλο και έχοντας στο ρόστερ του τον Ρέαμπτσιουκ, αλλά και τον Λάιντνερ, κανείς δεν θα πίστευε ότι λίγους μήνες μετά οι «ερυθρόλευκοι» θα αναζητούσαν και άλλον αριστερό μπακ! Βέβαια το γιατί οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση, είναι λίγο πολύ γνωστό.

Στο μυαλό όλων, ήταν Μαρσέλο και Ρέαμπτσιουκ να μοιραστούν το χρόνο. Να μην πηγαίνει με… σπασμένα φρένα δηλαδή ο Μολδαβός που ήδη έχει επιβαρυνθεί πολύ, έχοντας συνεχόμενες συμμετοχές και παράλληλα και υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του. Αυτή τη στιγμή, φαίνεται σαν να έχει κλείσει ο κύκλος του, σαν να μην έχει να δώσει άλλα στην ομάδα. Και ψυχολογικά φαίνεται… κάπως και ο ίδιος, σενάρια παραχώρησής του άλλωστε κυκλοφορούν και στο εξωτερικό. Είναι χαρακτηριστικό δε, πως ο Μαρσέλο φαίνεται ως φαβορί για να είναι στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο τελευταίο ματς στο Καραϊσκάκη.

Ο Βραζιλιάνος άργησε πολύ για να έρθει σε ένα επιθυμητό επίπεδο, αλλά και πάλι, δεν δίνεται η αίσθηση πως θα πάρει τη φανέλα του βασικού από εδώ και πέρα. Για τον Λάιντνερ, όπως έχουμε τονίσει, ο Μίτσελ δεν τρελαίνεται. Τον έχει στείλει στον Ολυμπιακό Β’, παίζει εκεί, εκτιμά πως δεν είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα. Μικρή σημασία δείχνει να έχει πλέον, αφού ο Ολυμπιακός έχει πάρει την απόφασή του, να προχωρήσει στην απόκτηση άλλου αριστερού μπακ.

Το θέμα είναι πως κι εδώ, όλα είναι ανοιχτά. Υπήρξαν σενάρια από την Τουρκία για τον Μαζουακού, αλλά δεν δείχνει τόσο… ζεστό. Οι Τούρκοι βασίστηκαν στη σχέση και στη συνεργασία που είχε με τον Μίτσελ. Οι Άγγλοι έφεραν στο προσκήνιο το όνομα του Τόφολο της Νότιγχαμ και στην Ισπανία κάνουν… παιχνίδι για τον Λάτο της Βαλένθια. Έναν ποδοσφαιριστή που λήγει το συμβόλαιό του, που δεν δείχνει απαραίτητος στις «νυχτερίδες» και που σίγουρα γνωρίζει καλύτερα ο Μίτσελ.

Ο στόχος του Ολυμπιακού αρχές Δεκέμβρη ήταν να πάρει δύο μπακ. Δεξί και αριστερό. Ο Ροντινέι έχει πιάσει ήδη δουλειά, αναμένεται έτσι να προχωρήσει και τη λύση του αριστερού μπακ για να υλοποιηθεί και η επιθυμία του προπονητή του.