Είχε πάλι «μάθημα» στην άμυνα

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

©intime

Είχε πάλι «μάθημα» στην άμυνα

Διονύσης Βερβελές 10:46 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 14.08.2024

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δε σταματά να δίνει μεγάλη βαρύτητα στο αμυντικό κομμάτι…

Όσο περνούν οι ημέρες φτάνει η στιγμή που ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του ματς με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στην άκρη του πάγκου. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στους «ερυθρόλευκους» στον αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα στο Καραϊσκάκη.

Ένα ματς το οποίο θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, μετά από την ανακοίνωση των μέτρων της Κυβέρνησης. Στοιχείο αρνητικό για τους Πειραιώτες, αφού είναι γνωστό πως ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ένα μεγάλο μέρος της δύναμής τους στο γήπεδό τους είναι ο κόσμος και τώρα δε θα υπάρχει στο πλευρό της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Κάρλος Καρβαλιάλ από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στο Ρέντη δε σταματά να μιλά στους ποδοσφαιριστές του για ένα σημαντικό στοιχείο, την άμυνα. Ο έμπειρος κόουτς έχει δει αρκετά ματς του Ολυμπιακού πριν από τη δική του παρουσία στην ομάδα και όπως όλος ο κόσμος έτσι και ο ίδιος έχει διαπιστώσει πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία. Όχι μόνο της αμυντικής γραμμής, αλλά γενικότερα για το πως λειτουργούσε όλη η ομάδα στον ανασταλτικό τομέα.

Τι θα γίνει με το Κύπελλο και τα ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης;

Τι θα γίνει με το Κύπελλο και τα ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης;

Τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, μετά από την απόφαση που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

Γι’ αυτό ο Πορτογάλος κόουτς και δε σταματά να μιλά, αλλά και να βάζει στο πρόγραμμα των προπονήσεων ασκήσεις για την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Το ίδιο έκανε και στην προπόνηση της Δευτέρας, όποτε και επέστρεψαν οι «ερυθρόλευκοι» από το ρεπό της Κυριακής. Εξάλλου γνωρίζει καλά και ο Κάρλος Καρβαλιάλ πως ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα μπορεί να πάρει την πρόκριση για τη συνέχεια του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Conference League και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα θα μπει στο γήπεδο για τη νίκη, αλλά επειδή… όλα έχουν συμβεί μέχρι τώρα στη σεζόν του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι και της άποψης «να γίνει η δουλειά…».