«Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Μεντί - Στο παιχνίδι και οι Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπέρνλι»
i

© Intime

«Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Μεντί - Στο παιχνίδι και οι Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπέρνλι»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:49 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 14.08.2024

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρισκόταν ο Μπέντζαμιν Μεντί, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος, Σεμπαστιάν Ντενίς.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Αυστρία και πλέον επιστρέφει στην Ελλάδα, για να συνεχίσει τις προπονήσεις του στου Ρέντη. Οι Ιμπόρα και Κινί αποτέλεσαν τους ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν στις επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ωστόσο η αναζήτηση ενίσχυσης δεν σταματάει με αυτούς. 

Ολυμπιακός, Νότιγχαμ και Μπέρνλι για Μεντί

Οι Πειραιώτες ψάχνουν να καλύψουν αρκετές θέσεις στο ρόστερ τους και μία από αυτές φαίνεται να αφορά εκείνη του αριστερού μπακ. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον δημοσιογράφο, Σεμπαστιάν Ντενίς, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως θέλησαν να φέρουν στην Ελλάδα ένα μεγάλο όνομα, το οποίο έπαιξε ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο λόγος για τον Μπέντζαμιν Μεντί!

Ειδικότερα, ο ρεπόρτερ υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός είχε στη λίστα του τον αριστερό μπακ, ο οποίος τελικά κατέληξε στη Λοριάν. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Ντενίς, οι Πειραιώτες δεν ήταν η μοναδική ομάδα που ήθελε να κάνει δικό της τον 29χρονο μπακ, αφού στο «κυνήγι» του βρέθηκαν τόσο η Νότιγχαμ Φόρεστ, όσο και η Μπέρνλι.

Θυμίζουμε πως ο Μπέντζαμιν Μεντί ήταν για αρκετό καιρό εκτός γηπέδων, αφού είχε μπει στην... αρένα των δικαστηρίων. Αφορμή, οι πολλαπλές καταγγελίες για βιασμό που ανάγκασαν τη Μάντσεστερ Σίτι να τον βγάλει εκτός ρόστερ. Εν τέλει, η ιστορία αυτή ολοκληρώθηκε με δικαίωση για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αθωώθηκε από το δικαστήριο για αυτές τις κατηγορίες.