Τον νεαρό Νίκο Μπότη απέκτησε ο Ολυμπιακός - Ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Χρήστος-Εφραίμ Δαρβίρας

Τον νεαρό Νίκο Μπότη απέκτησε ο Ολυμπιακός - Ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Χρήστος-Εφραίμ Δαρβίρας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού γκολκίπερ, Νίκου Μπότη και παράλληλα γνωστοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου του 17χρονου μεσοεπιθετικού, Χρήστου - Εφραίμ Δαρβίρα.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε δύο κινήσεις με το βλέμμα στο μέλλον. Οι «ερυθρόλευκοι» το πρωί της Πέμπτης (1/2) ανακοίνωσαν την απόκτηση του 19χρονου πορτιέρε, Νίκου Μπότη και την ανανέωση του συμβολαίου του 17χρονου μεσοεπιθετικού, Χρήστου - Εφραίμ Δαρβίρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Μπότη: 

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου γκολκίπερ, Νίκου Μπότη.

Γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 2004 στη Λάρισα όπου και πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα. Ξεκίνησε από την ακαδημία του Γιώργου Πλίτση. Στη συνέχεια πήγε στην ομάδα Αμπελοκήπων Λάρισας και σε μικρή ηλικία πήρε μεταγραφή στην ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όποτε και πήρε μεταγραφή στην Ίντερ. Με τους Ιταλούς πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων με την ομάδα των Κ19, τη σεζόν 2021-22, ενώ το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ στη Μονόπολι.

Νίκο, καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Δαρβίρα: 

«Η διεύθυνση της ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Χρήστου-Εφραίμ Δαρβίρα.

Γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 2007 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2020 από την ακαδημία της ΑΕΚ. Το 2022 πανηγύρισε με την ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League Κ15, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο κατέκτησε με τους Έφηβους τον τίτλο της Super League Κ17.

Στη δεύτερη ομάδα και σε απολογία ο Μαντί Καμαρά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:10 - 01.02.2024

Στη δεύτερη ομάδα και σε απολογία ο Μαντί Καμαρά

Τον τελευταίο καιρό ο Μαντί Καμαρά έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής από τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως ψάχνεται για μεταγραφή. Την ίδια ώρα προστίθενται και κάποια παραπτώματα πειθαρχικής φύσεως του παίκτη που δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο την παρουσία του στο λιμάνι, προβάλλοντας πια την αποχώρηση από τον Πειραιά ως μονόδρομο.

Τη φετινή σεζόν o 17χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται με τους «ερυθρόλευκους» Νέους στο πρωτάθλημα της Super League Κ19, αλλά και στην ευρωπαϊκή διοργάνωση UEFA Youth League.