Έκανε το «μπαμ» ο Ολυμπιακός: Έκλεισε τον Μπρέιθγουεϊτ!
i

©IMAGO

Έκανε το «μπαμ» ο Ολυμπιακός: Έκλεισε τον Μπρέιθγουεϊτ!

Sportal newsroom 01:03 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 01:23 - 18.07.2024

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτισο Ρομάνο.

Μπορεί όλο το καλοκαίρι ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ να έπαιξε έντονα για τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά όπως όλα δείχνουν θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού! Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον ο specialist στα μεταγραφικά δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σε tweet που έκανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/07).

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι οι Πειραιώτες έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον Δανό επιθετικό, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση τους και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη (16/07) ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως για εκείνον έκλεισε η υπόθεση του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να μπει σε αιώνιες διαπραγματεύσεις μαζί του. Ο Δικέφαλος του βορρά είχε κάνει πρόταση στον παίκτη, προσφέροντας του δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως για 1+1 χρόνια, όμως εκείνος ήθελε δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για διετές συμβόλαιο.

Εκεί που έκλεισε η εν λόγω υπόθεση για τους Θεσσαλονικείς φαίνεται πως άνοιξε τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο τον έκαναν δικό τους με συνοπτικές διαδικασίες και το μόνο που μένει είναι να ολοκληρωθούν τα τυπικά, ώστε να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» και να ενσωματωθεί στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Την περασμένη σεζόν ο Μπρέιθγουεϊτ αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εσπανιόλ, με την οποία μέτρησε 22 γκολ και 3 ασίστ σε 45 συμμετοχές, ενώ πριν την Εσπανιόλ ήταν παίκτης της Μπαρτσελόνα. Με τους «μπλαουγκράνα» κατέγραψε συνολικά 58 συμμετοχές, μετρώντας 10 γκολ και 5 ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης στις Τουλούζ, Μίντλεσμπρο, Μπορντό και Λεγκανές.