Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια, με 1500 οπαδούς στο Μάλμε ο Ολυμπιακός
i

©intime

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια, με 1500 οπαδούς στο Μάλμε ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 16:29 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 23.10.2024

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όπως και στη Λιόν, δίπλα στην ομάδα…

Δεν είναι και το πιο εύκολο ταξίδι. Στη μακρινή Σουηδία δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός, αλλά ο κόσμος της ομάδας, στηρίζει και δεν την αφήνει μόνη. Με περίεργη την ψυχολογία όλοι μετά την απώλεια δύο βαθμών στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά και πίστη για επιστροφή στις επιτυχίες και μακριά από το Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ άλλωστε, απέδειξε και πέρσι πως δεν… φοβάται. Κάθε άλλο. Έκανε την επική ανατροπή με 1-6 στη Σερβία κόντρα στην Μακάμπι, κράτησε στην Τουρκία με το 1-0 από νωρίς και προκρίθηκε στα πέναλτι, ενώ με το επιβλητικό 2-4 πέρασε από την έδρα της Άστον Βίλα που εντυπωσιάζει τώρα στο Champions League οδηγώντας την κούρσα και χωρίς να έχει δεχθεί γκολ.

Στο Μάλμε, θα βρεθούν 1500 οπαδοί του Ολυμπιακού, Με τους περισσότερους να ταξιδεύουν από την Ελλάδα, για να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που θα έρθουν στη Σουηδία, από άλλα μέρη της Ευρώπης. Ήδη αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται στο Μάλμε, είδαμε ορισμένους που έχουν έρθει από την Γερμανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, αλλά και την Αγγλία!

Όπως έκαναν γνωστό μάλιστα το μεσημέρι της Τετάρτης οι «ερυθρόλευκοι», εξάντλησαν τα 1500 εισιτήρια που πήραν!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεδομένα στηρίζει και θέλει να πάει παντού. Μετά τη Λιόν και το Μάλμε άλλωστε, θα τον περιμένουν δύο ακόμη ταξίδια. Στη Ρουμανία και το Βουκουρέστι για τον αγώνα με την Στεάουα, αλλά και στην Πορτογαλία και το Οπόρτο, για τον αγώνα με την Πόρτο.

Σκοπός τους, είναι να βρεθούν κι εκεί, να κάνουν το «τέσσερα στα τέσσερα» με τη δική τους παρουσία, αλλά και να έχουν και συνέχεια με πρόκριση της ομάδας. Μην ξεχνάμε πως πέρσι, στο δρόμο για τον τελικό του Conference League, τους είχε απαγορευθεί να ταξιδέψουν στην Τουρκία, ενώ 50 ήταν αυτοί που βρέθηκαν στη Σερβία για τη ρεβάνς με την Μακάμπι, σε εκείνο το ιστορικό 1-6.