Εκτός προπόνησης και συντηρητικά ο Ελ Κααμπί

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

/©Intime

Εκτός προπόνησης και συντηρητικά ο Ελ Κααμπί

Διονύσης Βερβελές 13:42 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 18.07.2024

Ο Μαροκινός φορ με άλλο πρόγραμμα στην Ολλανδία και την προετοιμασία…

Είναι ένα θέμα που απασχολεί τον Ολυμπιακό ο Ελ Κααμπί. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν το θέμα του το συντομότερο, βρίσκεται όπως προβλεπόταν λόγω του συν ένα στην προετοιμασία, αλλά με… ζητήματα ως τώρα. 

Ο Μαροκινός φορ, έχοντας πάρει άδεια από την ομάδα λόγω των υποχρεώσεων με την εθνική του, ενσωματώθηκε αργότερα και είναι πιο πίσω. Τώρα, ταλαιπωρείται από πόνο στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό. 

Έτσι κι αλλιώς, έχει χάσει έδαφος και η άποψη του Μεντιλίμπαρ είναι πως πρέπει να πάει πιο συντηρητικά. Ακολούθησε και πρόγραμμα με ποδήλατο και η λογική πάντα, λέει πως δεν θα τον δούμε στα πρώτα φιλικά των Πειραιωτών επί ολλανδικού εδάφους. 

Αυτή τη στιγμή, ο διαθέσιμος φορ για τους «ερυθρόλευκους», είναι ο νεαρός Χαράλαμπος Κωστούλας που «μάγεψε» πέρσι με την ομάδα Νέων, φτάνοντας και στην κατάκτηση του Youth League. 

Απρόοπτο με Ντάνι Γκαρθία: Αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ολλανδία, εκεί όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Αυτή περιλάμβανε ένα απρόοπτο με το «καλημέρα», αφού ο Ντάνι Γκαρθία αποχώρησε με πρόβλημα στη γάμπα.

Ο ίδιος κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάσει από το φιλικό που θα δώσει η ομάδα εναντίον του Άγιαξ (19/7), ενώ αναμένεται να κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.