«Ερυθρόλευκο» reunion: Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Χασάν και Ελαμπντελαουί συναντήθηκαν στην Αθήνα

«Ερυθρόλευκο» reunion: Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Χασάν και Ελαμπντελαουί συναντήθηκαν στην Αθήνα

Sportal newsroom 09:21 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 14.08.2024

Οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Αχμέντ Χασάν, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ματιέ Βαλμπουενά, τέσσερις ποδοσφαιριστές με κοινό τους την παρουσία τους στον Ολυμπιακό, συναντήθηκαν ξανά όλοι μαζί στην Αθήνα.

Μπορεί πλέον να μην αγωνίζονται μαζί στον Ολυμπιακό, αλλά διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Αχμέντ Χασάν, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ματιέ Βαλμπουενά που έχουν φορέσει ή φορούν ακόμα την «ερυθρόλευκη» φανέλα έκανα reunion. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές, νυν και πρώην των Πειραιωτών συναντήθηκαν στην Αθήνα και πέρασαν όμορφες στιγμές. 

Οι Ματιέ Βαλμπουενά κι Ομάρ Ελαμπντελαουί, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Αθήνα δεν έχασαν την ευκαιρία και συναντήθηκαν με τους πρώην συμπαίκτες τους στον Ολυμπιακό. Τη συνάντηση έκανε γνωστή ο Γάλλος μεσοεπιθετικός με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου συνόδευσε τη φωτογραφία τους με τα εξής λόγια: «See you soon» και μία καρδιά! 

Ο Ελ Αραμπί και ο Χασάν ανήκουν ακόμα στον Ολυμπιακό, ενώ ο Ελαμπντελαουί έχει αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» εδώ και τρία περίπου χρόνια και τώρα αγωνίζεται στην Μπόντο/Γκλιμτ, έχοντας περάσει και μία διετία στη Γαλατασαράι. Ο Βαλμπουενά μετά από μία τετραετία στο Λιμάνι είπε πριν από λίγες μέρες το «αντίο» στους Πειραιώτες και την νέα σεζόν θα φορά την φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού. 

Το story του Βαλμπουενά: 

Tags: