Ελεύθερος ο Χόλσγκροουβ από τον Ολυμπιακό, συνεχίζει στην Εστορίλ

Ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ελεύθερος ο Χόλσγκροουβ από τον Ολυμπιακό, συνεχίζει στην Εστορίλ

Sportal newsroom 23:47 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:47 - 12.08.2024

Δημοσίευμα της «A Bola» τονίζει πως ο Τζόρνταν Χόλγκσροουβ έφυγε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εστορίλ.

O Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, θέλοντας να ολοκληρώσει την 100η χρονιά της ιστορίας του με τον πιο θετικό τρόπο. Εκτός από τις αφίξεις ωστόσο υπήρχαν και οι αναχωρήσεις. Μία από αυτές φαίνεται πως είναι και ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «A Bola», ο 24χρονος μέσος αποχώρησε ως ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους», αφού δεν υπολογιζόταν από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Μάλιστα, ο επόμενος σύλλογός του βρέθηκε άμεσα, αφού, όπως αναφέρει το πορτογαλικό Μέσο, ο ίδιος συμφώνησε σε όλα με την Εστορίλ.

«Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Εστορίλ έχασε πολλούς παίκτες. Μία από τις θέσεις που ήθελε να καλύψει άμεσα ήταν εκείνη του μέσου. Σύμφωνα με πληροφορίες της A Bola, ο άνθρωπος που θα την καλύψει βρέθηκε. Ο λόγος για τον Τζόρνταν Χόλγκσροουβ. Ο ίδιος επέστρεψε στον Ολυμπιακό και ανάρρωνε από τον τραυματισμό του.

Όμως τελικά δεν κατάφερε να βρει ποτέ θέση στο ρόστερ και έτσι ο σύλλογος άρχισε να αξιολογεί το ενδιαφέρον που υπήρχε από την Εστορίλ. Ο Ολυμπιακός διατηρούσε επαφές με το πορτογαλικό κλαμπ και τελικά έδωσε τη συγκατάθεσή του, προκειμένου ο παίκτης να αποχωρήσει ελεύθερος και να αλλάξει ομάδα. Όπως όλα δείχνουν, ο Χόλγκσροουβ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο», ανέφερε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Θυμίζουμε πως στις 27 Ιουλίου 2023, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χόλσγκροουβ, φτάνοντας σε συμφωνία με την Πάσος Φερέιρα. Άμεσα, όμως, ο ίδιος αποδεσμεύτηκε από τους Πειραιώτες, αφού δόθηκε με μορφή δανεισμού στην Εστορίλ.