Ολυμπιακός: Ένα μήνα εκτός ο Κανός!

Σέρτζι Κανός

i

Μασούρας - Κανός/ ©Intime

Ολυμπιακός: Ένα μήνα εκτός ο Κανός!

Διονύσης Βερβελές 21:25 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 14.08.2024

Δυσάρεστα τα νέα για τον Ισπανό εξτρέμ που χάνει τη συνέχεια των playoffs, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη.

Όπως αναμενόταν, δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Σέρτζι Κανός. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής την Δευτέρα το απόγευμα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο

Η διάγνωση είναι ότι έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου. Αυτό σημαίνει πως η επάνοδός του εκτιμάται ύστερα από τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα προλάβει ματς στα playoffs ο Ισπανός εξτρέμ, που είναι μια τεράστια απώλεια για τον Ολυμπιακό στην παρούσα φάση. Έδειχνε σε καλή κατάσταση και τίθεται εκτός πλάνων, μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό ματς με τον Άρη.

Όσον αφορά στον Μπα, επίσης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Τόσο η κλινική και όσο και η απεικονιστική του εξέταση έδειξαν πως δεν εμπνέει ανησυχία το πρόβλημά του στους προσαγωγούς του αριστερού ισχίου. Πρόκειται για απλή σύσπαση. Ο παίκτης θα επαναξιολογηθεί και τις επόμενες ώρες. Αυτό σημαίνει, όπως είχαμε επισημάνει σε σχετικό άρθρο, πως θα το παλέψει να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να είναι το πιο πιθανό σενάριο. Σε μια τέτοια περίπτωση, στο πλευρό του Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Ντόη.