«Ενδιαφέρον για τον Αλβανό χαφ Κέιντι Μπάρε έδειξε ο Ολυμπιακός»

Κέιντι Μπάρε

i

©imago

«Ενδιαφέρον για τον Αλβανό χαφ Κέιντι Μπάρε έδειξε ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Χούπης 13:42 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 27.06.2024

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αλβανού μέσου, Κέιντι Μπάρε.

Μετά τον Ντάνι Γκαρθία ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού για το κέντρο σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει Ισπανός δημοσιογράφος οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αλβανού μέσου, Κέιντι Μπάρε.

Ο 26χρονος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν για την Εσπανιόλ, με την οποία το συμβόλαιό του έχει λήξει και σύμφωνα με τον Αρτούρο Ντίαζ, δεν έχει σκοπό να το ανανεώσει. Με την ομάδα της Καταλονίας την περσινή σεζόν μέτρησε 42 εμφανίσεις με απολογισμό τρεις ασίστ. Ακόμα έχει φορέσει 29 φορές τη φανέλα της Αλβανίας, μετρώντας δύο γκολ.

Ακόμα, δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που θέλει να τον κάνει δικό του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ισπανία. Συγκεκριμένα, η Λεγανές και η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι δύο ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν.

Ο Αλβανός χαφ έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια έχει αγωνιστεί σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάλαγα, αλλά και Εσπανιόλ.

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία, έχει δώσει το "οκ" ο παίκτης»

Χθεσινό (26/6) δημοσίευμα από την Ισπανία υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Ντάνι Γκαρθία. Ο 34χρονος αμυντικός μέσος έχει ακουστεί εδώ και καιρό για την ομάδα του Πειραιά, αλλά αυτή τη φορά στην Ισπανία τόνισαν ότι είναι κοντά στη μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους». Ο παίκτης μάλιστα, σύμφωνα με τους Ισπανούς έχει δώσει το «οκ» στον Ολυμπιακό.