O Ολυμπιακός ενεργοποίησε την οψιόν για Ρέτσο σύμφωνα με την «Tutto Mercato»

Ρέτσος και Παπασταθόπουλος

i

© Intime

O Ολυμπιακός ενεργοποίησε την οψιόν για Ρέτσο σύμφωνα με την «Tutto Mercato»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:06 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 14.08.2024

Τα δικαιώματα του Παναγιώτη Ρέτσου από την Μπολόνια φαίνεται να απέκτησε ο Ολυμπιακός, όπως μεταφέρει δημοσίευμα της γνωστής ιστοσελίδα «Tutto Mercato», ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του.

Την καριέρα του στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει ο Παναγιώτης Ρέτσος, όπως μεταφέρει σε δημοσίευμα της η γνωστή ιστοσελίδα «Tutto Mercato». Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο, οι Πειραιώτες αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του παίκτη, που περιλάμβανε η συμφωνία με τη Μπολόνια.

Ενεργοποίησε την οψιόν ο Ολυμπιακός

Θυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν με δανεισμό τον Έλληνα αμυντικό - το περασμένο καλοκαίρι - και στη συμφωνία τους φρόντισαν να προσθέσουν την επιλογή αγοράς του παίκτη. Εν τέλει, σύμφωνα με το άρθρο, ο Ολυμπιακός έμεινε ικανοποιημένος από τον στόπερ και ως εκ τούτου τον έκανε δικό του με αγορά των δικαιωμάτων του.

O Ολυμπιακός ετοιμάζει βίντεο με τα «εγκλήματα που έγιναν την περασμένη χρονιά»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:20 - 27.06.2023

O Ολυμπιακός ετοιμάζει βίντεο με τα «εγκλήματα που έγιναν την περασμένη χρονιά»

Όπως δήλωσε στην παρουσίαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει ένα βίντεο με όλα τα διαιτητικά λάθη εναντίον του την περασμένη χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη δεδομένη στιγμή, εκτός του 24χρονου στόπερ  οι «ερυθρόλευκοι» πορεύονται με τους Ντόι, Μπα και Σισέ στο ρόστερ τους (όσον αφορά τους κεντρικούς αμυντικούς), με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.

Για την ιστορία, ο Ρέτσος κατέγραψε φέτος με τη φανέλα των Πειραιωτών 14 εμφανίσεις, οι οποίες ως επί το πλείστον ήταν ως βασικός. Αυτή είναι η δεύτερη του θητεία στον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα μπακ να αποχωρεί από την ομάδα τον Αύγουστο του 2017 για τη Λεβερκούζεν, η οποία πλήρωσε για χάρη του το ποσό των 22 εκατ. ευρώ.