Ενεργοποίηση Ορτέγκα… χθες

O Ορτέγκα

i

© Intime

Ενεργοποίηση Ορτέγκα… χθες

Διονύσης Βερβελές 22:55 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 14.08.2024

Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ αναλαμβάνει δράση για τα καλά.

Μία απογοήτευση την εισέπραξε ο Μαρτίνεθ στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα, από την παρουσία του Κίνι. Τον εμπιστεύθηκε, του έδωσε φανέλα βασικού για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά ο Ισπανός μπακ ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Δεν μπόρεσε να συνεισφέρει και στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και αμυντικά είχε ζητήματα. Η δουλειά δεν έγινε και ο Κίνι δεν δικαίωσε την επιλογή του Μαρτίνεθ

Ο Ισπανός προπονητής, στην πρεμιέρα των ομίλων του Ολυμπιακού, κόντρα στην Φράιμπουργκ, είχε χρησιμοποιήσει τον Ορτέγκα βασικό. Ο Αργεντίνος μάλιστα, αντικαταστάθηκε και λόγω μιας ενόχλησης με το σκορ στο 2-2 τότε, αλλά  για ντεμπούτο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, το πρόσημο ήταν θετικό. 

Ο Ορτέγκα, είχε παίξει όλο το ενενηντάλεπτο στα Γιάννινα, στο 0-3 επί του ΠΑΣ. Και μάλιστα είχε εξαιρετική παρουσία, ήταν άλλωστε ο δημιουργός του 0-1 στο 17ο λεπτό, όταν με την κίνησή του, τροφοδότησε τον Ποντένσε για να «εκτελέσει» αυτός. 

Ο 24χρονος αριστερός μπακ, ήρθε για να είναι ο αντι-Ρέαμπτσιουκ. Για να πάρει τη φανέλα του βασικού και να ενισχύσει τον Ολυμπιακό, στην προσπάθειά του να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά να διεκδικήσει και κάτι καλό στην Ευρώπη. Ο Ορτέγκα, προφανώς και θα είναι η πρώτη επιλογή του Μαρτίνεθ για το ντέρμπι των αιωνίων, στις 22 Οκτωβρίου. Κούραση δεν έχει. Έξι ματς έχει αγωνιστεί φέτος, μόλις δύο ενενηντάλεπτα. Το ένα στα Γιάννινα, το άλλο με την Κηφισιά στο Καραϊσκάκη. Και σε αυτό, είχε καταγράψει μια ακόμη ασίστ.

«Aντικείμενο του πόθου ο Μαρτίνεθ για τη Σεβίλλη»: Σενάριο για τον προπονητή του Ολυμπιακού και τους Ανδαλουσιάνους
LA LIGA

18:14 - 09.10.2023

«Aντικείμενο του πόθου ο Μαρτίνεθ για τη Σεβίλλη»: Σενάριο για τον προπονητή του Ολυμπιακού και τους Ανδαλουσιάνους

Τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, φαίνεται πως έχει στο στόχαστρό της η Σεβίλλη, η οποία απέλυσε τον Μεντιλιμπάρ μετά τα κακά αποτελέσματα.

Μπορεί να δώσει λύσεις και σίγουρα ο Μαρτίνεθ καλείται να προχωρήσει στην ενεργοποίησή του, την ώρα που περιμένει και τον Ρίτσαρντς να ανεβάσει ρυθμό, ώστε να μπει κι αυτός σιγά σιγά. Φαίνεται πάντως πως δεν θα αργήσει αυτή η ημέρα, πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τα καλά.