Έντονη φημολογία ότι ο Σρούντερ είναι στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Άλφρεντ Σρούντερ

i

© AFCAjax

Έντονη φημολογία ότι ο Σρούντερ είναι στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Γιώργος Περπερίδης 21:15 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 14.08.2024

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα σεζόν και τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο Άλφρεντ Σρούντερ είναι στην Ελλάδα. Από τον Ολυμπιακό ωστόσο δεν υπάρχει αντίδραση μέχρι στιγμής…

Όπως θα διαβάσατε και νωρίτερα, το όνομα του Άλφρεντ Σρούντερ είναι μεταξύ των υποψήφιων για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται πως είναι από αυτούς που είναι ψηλά στην εκτίμηση της διοίκησης των Πειραιωτών και την τελευταία ώρα, έντονη είναι η φημολογία πως βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Από τον Ολυμπιακό για την ώρα και λόγω του αγώνα με τον Άρη προφανώς, δεν υπάρχει κάποια αντίδραση, όσον αφορά σε αυτά τα σενάρια. Ο Σρούντερ θυμίζουμε πως έφυγε από τον Άγιαξ τέλη Ιανουαρίου και από τότε, βρίσκεται σε αναζήτηση συλλόγου για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ως τώρα, δεν υπάρχει και κάποια πληροφορία από την πατρίδα του, για τις προθέσεις του, για το αν είναι έτοιμος να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Φαίνεται ξεκάθαρα πάντως, πως οι Πειραιώτες θέλουν να τελειώσουν το συντομότερο το θέμα του προπονητή και αυτός να δει την ομάδα, να αξιολογήσει το ρόστερ και να αποφασίσει για τη νέα χρονιά και το πως θα διαμορφωθεί αυτό.

O Ολυμπιακός ήταν «απειλή» ακόμη και στην χειρότερη σεζόν του την τελευταία πενταετία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:25 - 25.04.2023

O Ολυμπιακός ήταν «απειλή» ακόμη και στην χειρότερη σεζόν του την τελευταία πενταετία

Ο Ολυμπιακός διανύει μία από τις πιο κακές σεζόν της τελευταίας πενταετίας του. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Πειραιά είναι τρίτη στη Stoiximan Super League, έφτασε από το -12 να διεκδικεί πρωτάθλημα και ολοκλήρωσε τη θητεία της στα ημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 50χρονος τεχνικός δείχνει μια καλή περίπτωση, έχει εμπειρίες και αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που δείχνει φιλοσοφία που ταιριάζει με τα δεδομένα της διοίκησης του Ολυμπιακού

O Σρούντερ στο παρελθόν έχει διατελέσει βοηθός προπονητής στη Φιτέσε, πρώτος προπονητής σε Τβέντε και Χόφενχαϊμ, βοηθός προπονητή στη Μπαρτσελόνα, ενώ τη σεζόν 2021-2022 οδήγησε την Μπριζ στην κατάκτηση του βελγικού πρωταθλήματος.

Ο Σρούντερ τον περασμένο Φλεβάρη, λίγες εβδομάδες αφού είχε αποχωρήσει από τον Άγιαξ, είχε επαφές με την Λιντς, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε συμφωνία με τον σύλλογο της Premier League. Στα υπόψιν των Πειραιωτών είναι και το όνομα του Ντιέγκο Μαρτίνες, του Αργεντίνου τεχνικού που κάνει εξαιρετική δουλειά στην Τίγκρε.