Επικό video με Αλεξανδρόπουλο και Μασούρα: «Το πήραμε ρε τρελέ»

Επικό video με Αλεξανδρόπουλο και Μασούρα: «Το πήραμε ρε τρελέ»

Ελένη Ανδρικοπούλου 17:31 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 05.06.2024

Ένα πολύ όμορφο βίντεο ανάρτησε ο επίσημος λογαριασμός του UEFA Conference League στο twitter με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Μασούρα και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό.

Μία βδομάδα έχει περάσει από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το βράδυ της 29ης Μαΐου κατέκτησε το Conference League, επικρατώντας της Φιορεντίνα στην «Opap Arena» με 1-0 χάρη στο γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116'.

Ο Ολυμπιακός, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ευρώπης και κατέκτησε έτσι τον πρώτο ευρωπαϊκό του τίτλο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6) ο επίσημος λογαριασμός του UEFA Conference League στο twitter ανάρτησε ένα συγκινητικό βίντεο με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Μασούρα και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ο Έλληνας μέσος μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή του τελικού του Conference League, Αρτούρ Σοάρες Ντίας έτρεξε στον συμπαίκτη του φωνάζοντας «το πήραμε ρε τρελέ». Ο 30χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού συγκινήθηκε μετά από αυτή την επιτυχία της ομάδας του και στη συνέχεια οι δυο τους αγκαλιάστηκαν.

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Αξίζαμε το Conference League, παίξαμε με ομάδες επιπέδου Champions League»

Την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στα «Posidonia 2024» γνώρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο διοικητής ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός δέχθηκε τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Conference League και του Youth League.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» ανέφερε για τις δύο επιτυχίες: «Η ομάδα των νέων κατέκτησε το Youth League, δηλαδή το Champions League και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της UEFA που μία ομάδα κατακτά και τους δύο τίτλους.

Επομένως, νομίζω ότι ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα, που δείχνει ότι προέρχεται από σκληρή δουλειά στις ακαδημίες. Πιστεύω ότι αυτό είναι το μέλλον των ομάδων και είναι πολύ καλό για τη χώρα.

«Το Γουέμπλεϊ τελείωσε, πλέον θα υπάρχει μόνο η Νέα Φιλάδελφεια»: Η... κατάθεση ψυχής του Τάκη Λεμονή
CONFERENCE LEAGUE

12:42 - 05.06.2024

«Το Γουέμπλεϊ τελείωσε, πλέον θα υπάρχει μόνο η Νέα Φιλάδελφεια»: Η... κατάθεση ψυχής του Τάκη Λεμονή

Συγκινημένος με την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League από τον Ολυμπιακό ήταν ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος έκανε... κατάθεση ψυχής μέσω της εφημερίδας «Απογευματινή της Κυριακής».

Ήταν καλό και το αξίζαμε, παίξαμε με πολλές μεγάλες ομάδες. Την Άστον Βίλα, τη Φενέρ, τη Φιορεντίνα. Είναι ομάδες επιπέδου Champions League και τα πήγαμε καλά».

https://www.youtube.com/watch?v=-Fq5KgJlvDM