Επιμένει ελληνικά στους τερματοφύλακες ο Ολυμπιακός

O Τζολάκης και ο Πασχαλάκης

i

© Intime

Επιμένει ελληνικά στους τερματοφύλακες ο Ολυμπιακός

Η τετράδα των Ελλήνων γκολκίπερ στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων»...

Έχει αρχίσει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του από την Τετάρτη στο Ρέντη, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν περάσει παράλληλα και τις απαραίτητες εργομετρικές τους εξετάσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» τη Δευτέρα πρόκειται να αναχωρήσουν για την Ολλανδία, όπου θα μείνουν μέχρι τις 27 του μήνα και θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας.

Στις προπονήσεις της ομάδας του Πειραιά αυτήν τη στιγμή συμμετέχουν συνολικά τέσσερις τερματοφύλακες και όπως έχει συνηθίσει να κάνει από την προηγούμενη σεζόν ο Ολυμπιακός και οι τέσσερις είναι Έλληνες! Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ ήταν οι Τζολάκης, Πασχαλάκης, Παπαδούδης και Στουρνάρας οι οποίοι συμπλήρωναν την τετράδα των γκολκίπερς.

Αυτήν τη φορά ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις του με τους Τζολάκη, Πασχαλάκη, Αναγνωστόπουλο και Μπότη. Οι δύο πρώτοι αρκετά γνωστοί. Ο Τζολάκης μετά από έναν τραυματισμό του Πασχαλάκη πήρε θέση βασικού και έφτασε να είναι από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Conference League. Μάλιστα το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε συμφωνία μαζί του και ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα.

O Τζολάκης και ο Πασχαλάκης © Intime

Αντιθέτως, ο Πασχαλάκης είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του νωρίτερα. Βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού για ενάμιση χρόνο, αλλά όπως αναφέραμε και πριν ένας τραυματισμός τον άφησε πέρσι εκτός ενδεκάδας μέχρι το τέλος. Είναι ο πιο έμπειρος από τους τερματοφύλακες της ομάδας, όχι μόνο λόγω ηλικίας, αλλά και λόγω παραστάσεων που έχει στη μέχρι τώρα καριέρα του.

Ο Αναγνωστόπουλος αποκτήθηκε τώρα από τον Ολυμπιακό. Πραγματοποίησε μία καλή σεζόν πέρσι με την Κηφισιά και επιβραβεύτηκε με τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους». Από εκεί και πέρα τέταρτος είναι ο Μπότης, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα πέρσι τον Γενάρη, όποτε τον απέκτησε ο Ολυμπιακός από την Ίντερ. Έπαιξε λίγο με τη δεύτερη ομάδα στη Super League 2 και τώρα είναι μόνιμο μέλος των προπονήσεων της πρώτης ομάδας και υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Αγριόγιαννη.