Επιμένουν οι Τούρκοι για Γιαζιτσί και Ολυμπιακό

Γιουσούφ Γιαζιτσί

i

©imago

Επιμένουν οι Τούρκοι για Γιαζιτσί και Ολυμπιακό

Δημήτρης Χούπης 16:33 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 24.09.2024

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι κοντά στην απόκτηση του Ουνάς, ωστόσο οι Τούρκοι συνεχίζουν να συνδέουν τους «ερυθρόλευκους» με τον Γιουσούφ Γιαζιτσί.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία 24ωρα έχουν συνδεθεί με δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται χωρίς ομάδα. Ο λόγος γίνεται για τον Άνταμ Ουνάς και τον Γιουσούφ Γιαζιτσί, με τον πρώτο μάλιστα να είναι και κοντά στη μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο όπως αναφέρουν οι Τούρκοι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του Τούρκου μεσοεπιθετικού. Πιο αναλυτικά σύμφωνα με τη Fanatik οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή, με τον οποίο είχε συνδεθεί και το καλοκαίρι που πέρασε.

Το δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα μάλιστα υποστηρίζει πως η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και σύντομα αναμένεται να... πέσουν και οι υπογραφές. Παρόλα αυτά ο Τούρκος μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε επαφή και με ομάδες από την Premier League, στην οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ από το εξωτερικό ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.

Ο λόγος γίνεται για την Άστον Βίλα και την Κρίσταλ Πάλας, οι οποίες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του 27χρονου. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ολοκληρώνεται η προθεσμία απόκτησης ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ουνάς ο Ολυμπιακός όπως φαίνεται έχει έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Ο Αλγερινός είναι θετικός στο να έρθει στην ομάδα του Πειραιά, ενώ όπως φαίνεται υπάρχει και καλή άποψη για τον 27χρονο.

O Ολυμπιακός παρά τα μεταγραφικά όμως έχει στρέψει το βλέμμα του στο παιχνίδι της Πέμπτης (26/9) κόντρα στη Λυών στη Γαλλία για την πρώτη αγωνιστική του Europa League.