Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Τζολάκης και υπογράφει

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Τζολάκης και υπογράφει

Διονύσης Βερβελές 12:24 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 05.06.2024

Έχει δώσει τα χέρια ο Έλληνας γκολκίπερ με τους «ερυθρόλευκους»…

Όπως φαίνεται το πρώτο θέμα που ασχολήθηκε ο Ολυμπιακός για τον σχεδιασμό της νεάς σεζόν, ήταν το συμβόλαιο με τον Κωνσταντή Τζολάκη. Ο νεαρός τερματοφύλακας σε λίγες ημέρες μένει ελεύθερος, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό είχε αρχίσει τις συζητήσεις του με τον ποδοσφαιριστή και πλέον οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία. Έχουν δώσει τα χέρια και όπως φαίνεται αυτό που μένει πλέον είναι η υπογραφή του παίκτη στο νέο του συμβόλαιο. Κάτι το οποίο θα συμβεί μετά την επιστροφή του Τζολάκη από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, αφού μέχρι και την άλλη εβδομάδα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρίσκεται στο εξωτερικό.

Από το «όχι» στο «ναι»

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει και άλλες φορές μέσα στη σεζόν να έρθει σε συμφωνία με τον Τζολάκη, όμως, οι προηγούμενες προτάσεις που είχαν γίνει από τους «ερυθρόλευκους» στον Έλληνα γκολκίπερ δεν είχαν θετική απάντηση.

Υπάρχει, όμως, μία μεγάλη διαφορά του τότε με το τώρα. Το γεγονός ότι όταν η ομάδα είχε πλησιάσει τον Τζολάκη για συμφωνία, δεν έπαιζε. Για αυτό και ο 21χρονος τερματοφύλακας είχε αποφασίσει να ψάξει να συνεχίσει στο εξωτερικό την καριέρα του, μέχρι όμως που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να κάνει την αλλαγή του στη θέση του γκολκίπερ.

Ο Τζολάκης από το δεύτερο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία και την ιστορική πρόκριση, πήρε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν, εκτός από τον αγώνα με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη όποτε είχε παίξει ο Πασχαλάκης

Κοστίνια: Η πρώτη μεταγραφή του Κυπελλούχου Ευρώπης, Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:19 - 05.06.2024

Κοστίνια: Η πρώτη μεταγραφή του Κυπελλούχου Ευρώπης, Ολυμπιακού

Πριν καν να έρθει η έναρξη του μεταγραφικού παζαριού, ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη την πρώτη του μεταγραφή. Όχι τώρα, αλλά λίγους μήνες πριν ο σύλλογος έκλεισε έναν αρκετά ποιοτικό παίκτη. Το όνομά του; Κοστίνια!

Οπότε αυτό μέτρησε αρκετά για τον Κρητικό τερματοφύλακα και μετά από τις συζητήσεις που είχε με τους «ερυθρόλευκους» αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση που του έγινε. Χωρίς όμως να έχει ακόμη υπογράψει και αυτό γιατί λείπει σε υποχρεώσεις με την εθνική Ελλάδας, για φιλικούς αγώνες. Όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, κάτι που σημαίνει πως θα έχει ισχύ ως το 2027…