Επιστρέφει Παρασκευή ο Ολυμπιακός, λόγω πρεμιέρας
i

©intime

Επιστρέφει Παρασκευή ο Ολυμπιακός, λόγω πρεμιέρας

Διονύσης Βερβελές 15:39 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 14.08.2024

Η απόφαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο πρώτο ταξίδι των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη θα πετάξει για το Μάαστριχτ, ενόψει του αγώνα με την Γκενκ που έχει οριστεί για την Πέμπτη (17/8, 21:00). Οι «ερυθρόλευκοι» θα μεταβούν οδικώς από την ολλανδική πόλη στο γήπεδο, καθώς είναι μια κοντινή απόσταση.

Αρκετές φορές στο παρελθόν, η επιστροφή στην Ελλάδα γινόταν μετά το τέλος του αγώνα, ωστόσο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μαζί με τους ανθρώπους των Πειραιωτών, πήραν μια άλλη απόφαση. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το τέλος του ματς, θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο και μάλιστα το πρωί της Παρασκευής, αναμένεται να προπονηθούν στο εξωτερικό.

Έτσι, η επιστροφή τους στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής. Γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση; Δεν είναι το πιο κοντινό ταξίδι από τη μία, ενώ και ο Μαρτίνεθ δεν ήθελε τους παίκτες του να χάσουν όλο το βράδυ και να βγάλουν κούραση την επόμενη ημέρα. Ήθελε μια κανονική ροή του προγράμματος, ξεκούραση το βράδυ της Πέμπτης μετά το ματς, προπόνηση και επιστροφή στη βάση.

Αυτό, γιατί την Κυριακή στις 22:00 στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη, τον Ολυμπιακό περιμένει η πρεμιέρα της Stoiximan Super League με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Και κακά τα ψέματα, Παρασκευή και Σάββατο, δύο προπονήσεις διαχείρισης θα γίνουν από τον Μαρτίνεθ που ήδη στο μυαλό του θα έχει ότι το πρόγραμμα βαραίνει για τα καλά, καθώς ακολουθούν μέσα σε ένα δεκαήμερο ένα ακόμη ματς πρωταθλήματος, αλλά και δύο για την Ευρώπη, όπου και θα κρίνουν το ευρωπαϊκό μέλλον των «ερυθρολεύκων».