Ολυμπιακός: Επιστρέφει στο γήπεδο και «τσεκάρει»

Ολυμπιακός: Επιστρέφει στο γήπεδο και «τσεκάρει»

Διονύσης Βερβελές 09:32 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 02.10.2024

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δει τους Πιρόλα, Μαρτίνς, αλλά και τον Μασούρα…

Όπως συνηθίζει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ την Τρίτη έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του μετά το ματς που είχε ο Ολυμπιακός με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Ο Βάσκος τεχνικός πάντα μετά από αγώνα ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας για τους ποδοσφαιριστές του και τη δεύτερη ημέρα μετά το ματς δίνει ρεπό στους παίκτες του.

Έτσι έκανε και τώρα μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου, εντός έδρας. Οπότε σήμερα, Τετάρτη, οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν και πάλι στο γήπεδο και συγκεκριμένα στο Ρέντη, προκειμένου να προπονηθούν για τελευταία φορά και να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Μπράγκα για το Europa League.

Αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ

Ενόψει του ματς με τους Πορτογάλους ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει λίγα προβλήματα να αντιμετωπίσει. Από τραυματισμό ταλαιπωρήθηκαν οι Πιρόλα, Μαρτίνς οι οποίοι έμειναν εκτός πλάνων στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Βάσκος τεχνικός θέλει να τσεκάρει τους δύο παίκτες, οι οποίοι τη Δευτέρα στο ρεπό της ομάδας πήγαν στο Ρέντη και ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα. Σε περίπτωση, λοιπόν, που καταφέρουν αμφότεροι να προπονηθούν κανονικά σήμερα στο Ρέντη είναι πιθανό ο έμπειρος κόουτς να αποφασίσει να τους συμπεριλάβει στην αποστολή του για το παιχνίδι με την Μπράγκα.

Παράλληλα, όλα δείχνουν πως στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ θα βρίσκεται κανονικά και ο Μασούρας. Ο Έλληνας εξτρέμ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε το προηγούμενο διάστημα και πλέον εδώ και μέρες έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα.

Όλα δείχνουν, πάντως, πως ο Μασούρας θα είναι κανονικά στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» και μάλιστα δεν αποκλείεται να τον δούμε και στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Πειραιά, από τη στιγμή που ο Μαρτίνς προέρχεται από τραυματισμό και ο Βέλντε από την άλλη δείχνει να μην είναι και στην καλύτερή του κατάσταση. Οπότε και ο Μεντιλίμπαρ ψάχνει να βρει λύσεις στα εξτρέμ και μετά από τη σημερινή προπόνηση όποτε και θα ανακοινώσει την αποστολή του, θα φανούν και οι προθέσεις του για την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους.