Ολυμπιακός: Επιστροφή στη δράση μετά το τριήμερο (!) ρεπό

Ολυμπιακός: Επιστροφή στη δράση μετά το τριήμερο (!) ρεπό

Διονύσης Βερβελές 14:08 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 21.08.2024

Ο Μεντιλίμπαρ βάζει μπροστά την προετοιμασία για το ματς με την Athens Kallithea

Σάββατο έπαιξε ο Ολυμπιακός στο Βόλο, την ερχόμενη Δευτέρα θα υποδεχθεί την Athens Kallithea στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πρώτο εντός έδρας ματς με επίσημο χαρακτήρα. Οι κάτοχοι του Conference League είχαν… μάτια και στο ματς των αντιπάλων τους στη Λιβαδειά, με τον Μεντιλίμπαρ να περιμένει τους παίκτες του στις προπονήσεις, μετά το τριήμερο ρεπό που είχαν. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, αρκετοί παίκτες έφυγαν προς άλλους προορισμούς της χώρας, δεν έμειναν στην πρωτεύουσα.

Ο Βάσκος τεχνικός, τους έδωσε αυτή την ανάσα, καθώς μετά, το πρόγραμμα βαραίνει. Κι αυτό, γιατί το ματς για την 3η αγωνιστική, θα γίνει στη Λαμία το Σάββατο 31 Αυγούστου. Από εκεί και πέρα, ο Μεντιλίμπαρ στο ματς με την Athens Kallithea δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των μικρών. Κι έχει μια σημασία αυτό, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στο Βόλο, βασικός ήταν ο Κωστούλας.

Ο Ελ Κααμπί μπορεί να μην είναι 100% έτοιμος, αλλά είναι το φαβορί για να αρχίσει βασικός την Δευτέρα. Αυτόν βλέπει πιο μπροστά από τον Γιάρεμτσουκ ο Μεντιλίμπαρ, που προφανώς θέλει να κάνει και την ανάλογη διαχείριση. Στα ευχάριστα για τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι και η επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου, που θυμίζουμε πως λόγω ενοχλήσεων έλειψε από την πρεμιέρα με αποτέλεσμα να δούμε το δίδυμο Πιρόλα-Μπιανκόν. Για τον Γάλλο αμυντικό, υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης, καθώς έχει μεταφερθεί ενδιαφέρον από σύλλογο του εξωτερικού.

Στην αποστολή για τον αγώνα της Δευτέρας στο Καραϊσκάκη, θα είναι και ο Ντάνι Γκαρθία. Ο πρώην παίκτης της Μπιλμπάο, δεν έχει παίξει λεπτό ως τώρα λόγω του τραυματισμού του στην προετοιμασία που έγινε στην Ολλανδία. Ο Γκαρσία έχει ανεβάσει ρυθμό, έκανε και εξτρά πρόγραμμα και έτσι, θα είναι λογικά για πρώτη φορά στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ που θα ήθελε να του δώσει -υπό προϋποθέσεις- λεπτά συμμετοχής.

Είναι ένας παίκτης βαρόμετρο άλλωστε και στον Ολυμπιακό, θέλουν να ανεβάσει ρυθμό, ώστε να πάρει σύντομα και φανέλα βασικού.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!