Φέρνει και Μπρίνιτς για υπογραφές ο Ολυμπιακός

Ιβάν Μπρίνιτς

i

Ιβάν Μπρίνιτς/ ©Photo by Jurij Kodrun/Getty Images

Φέρνει και Μπρίνιτς για υπογραφές ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 09:13 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 14.08.2024

Ο 22χρονος Κροάτης έπαιξε χθες βράδυ με την Μάριμπορ και αλλάζει σελίδα…

Στην Ελλάδα έρχεται σήμερα ο Ιβάν Μπρίνιτς στις 13:15 για τον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος (τα κλείσει στις 23/8) Κροάτης εξτρέμ, αγωνίστηκε βασικός χθες βράδυ, στο ματς της Μάριμπορ με την Φενέρμπαχτσε. Σε ένα ματς που έληξε 0-3 και διακόπηκε για αρκετή ώρα, λόγω αναταραχών στην εξέδρα!

Ο Μπρίνιτς έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και εντός της ημέρας, αναμένεται στη χώρα μας για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» και να ενταχθεί στην οικογένεια των Πειραιωτών.

Είναι μια περίπτωση που η ομάδα έχει δουλέψει εδώ και ημέρες και όπως αποκάλυπταν και οι Σλοβένοι, το ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε θα ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα της Μάριμπορ. Ο Μπρίνιτς έπαιξε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα, ώστε να αποτελέσει και αυτός μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. 

Από χθες άλλωστε στη χώρα μας, βρίσκονται ο Έσε και ο Σκάρπα. Αμφότεροι, είναι να ανακοινωθούν σήμερα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και να μπουν στις προπονήσεις από το Σάββατο κιόλας, καθώς θυμίζουμε πως η ομάδα θα επιστρέψει το απόγευμα από το ταξίδι για το ματς με την Γκενκ. Κι αυτό γιατί ο Μαρτίνεθ λόγω της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ζήτησε να μην υπάρξει εξτρά επιβάρυνση και η ομάδα να προπονηθεί το πρωί στο εξωτερικό…

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία και άλλων κινήσεων, ίσως και πιο έντονα μετά την πρόκρισή του χθες βράδυ. Δεν θεωρείται εξασφαλισμένη η πρόκριση επί της Τσουκαρίτσκι, αλλά σίγουρα δίνει μια ανάσα το χθεσινό αποτέλεσμα και ένα ξεχωριστό κίνητρο στην προσέγγιση ορισμένων περιπτώσεων…