Έρχεται ο Κοστίνια για Ολυμπιακό!

Έρχεται ο Κοστίνια για Ολυμπιακό!

Διονύσης Βερβελές 10:38 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 29.06.2024

Μετά τον Στάμενιτς και ο Κοστίνια - Ο Πορτογάλος μπακ έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.

Από τα μέσα της σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ολυμπιακός είχε εξασφαλίσει τη μεταγραφή του Κοστίνια από τη Ρίο Άβε. Ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας με την ομάδα του, αφού είναι χαρακτηριστικό πως συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή από το σκάουτινγκ που έχουν κάνει και θεωρούν πως έρχεται για να δώσει πράγματα στην ομάδα. Όπως έχουμε επίσης αναφέρει είναι και ένας παίκτης ο οποίος θα μεγαλώσει τον ανταγωνισμό στο δεξιό άκρο της άμυνας των Πειραιωτών.

Έχει πλέον ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Ρίο Άβε, η οποία κατάφερε να πετύχει το στόχο της παραμονής της στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας και μάλιστα με μεγάλη άνεση και αφού απόλαυσε τις καλοκαιρινές του διακοπές τώρα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες. Θα εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας και θα περιμένει μετά την έναρξη των προπονήσεων με τον Ολυμπιακό. Η άφιξη του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή όλα δείχνουν πως έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα. 

Αναμένονται διάφορες εξελίξεις από πλευράς «ερυθρόλευκων» για τη διαμόρφωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έτσι μετά από τον Μάρκο Στάμενιτς, στην Ελλάδα πρόκειται να βρίσκεται τις επόμενες ημέρες και ο Κοστίνια ο οποίος αποτελεί επίσης μεταγραφή των Πειραιωτών και θα τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Να περάσουν οι παίκτες από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να κάνουν τις πρώτες τους προπονήσεις στο Ρέντη, μέχρι να αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία.

Για τον Κοστίνια είναι ενήμερος από την πρώτη στιγμή και ο Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει τσεκάρει τον παίκτη μαζί με τους συνεργάτες του και έχει επίσης δώσει θετική εισήγηση για την ενσωμάτωσή του στην ομάδα. Είναι ποδοσφαιριστής που έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Βάσκος τεχνικός και πρόκειται να τον τσεκάρει και στο βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.