Ολυμπιακός και Χρυσόπουλος ήθελαν να συνεχίσουν, αλλά ο Άρης τον έστειλε στην ΑΕΚ

Κώστας Χρυσόπουλος

i

Κώστας Χρυσόπουλος/ ©Intime

Ολυμπιακός και Χρυσόπουλος ήθελαν να συνεχίσουν, αλλά ο Άρης τον έστειλε στην ΑΕΚ

Διονύσης Βερβελές 15:06 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 14.08.2024

Περί Χρυσόπουλου και διαφόρων σεναρίων. Τι μπορούσε να κάνει ο Ολυμπιακός;

Σηκώθηκε κουβέντα για τον Χρυσόπουλο, τον νεαρό στόπερ που καταλήγει στην ΑΕΚ και μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες, θα μεταβεί και στην προετοιμασία της νέας του ομάδας, στην Ολλανδία. Στον Ολυμπιακό για τον Χρυσόπουλο είχαν εξαιρετική άποψη. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, την περασμένη σεζόν έκανε 22 ματς με τον Ολυμπιακό Β’, πέτυχε κι ένα γκολ.

Από εκεί και πέρα, ήταν ξεκάθαρο πως το μέλλον του δεν κρινόταν από τον Ολυμπιακό. Δεν υπήρχε οψιόν αγοράς για τον Χρυσόπουλο, έτσι εδώ και ημέρες, ήταν γνωστό ότι για την τύχη του, θα αποφάσιζε ο Άρης. Ο Χρυσόπουλος, δεν είχε κρύψει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως θα ήθελε να μείνει εδώ και τη νέα σεζόν, βλέποντας γιατί όχι και μια άνοδο στην πρώτη ομάδα. Επί Μίτσελ άλλωστε, συμμετείχε σε αποστολή, αλλά δεν αγωνίστηκε.

Παρόλα αυτά, για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό την όλη απόφαση, την πήρε ο Άρης. Οι σχέσεις με τον Ολυμπιακό μόνο σε καλό σημείο δεν είναι πλέον και το μήνυμα προς την πλευρά του παίκτη από τους Θεσσαλονικείς, ήταν ξεκάθαρο. Πως θα παραχωρηθεί στην ΑΕΚ. Αυτό κατάλαβαν, αυτό έμαθαν στον Ολυμπιακό.

Κόντρα στα όποια σενάρια έτσι, ο παίκτης δεν… χάθηκε. Δεν μπορούσαν οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν κάτι, από τη στιγμή που δεν υπήρχε οψιόν αγοράς του. Όταν είχε έρθει άλλωστε, ήταν αλλιώς η όλη κατάσταση. Τώρα, πήρε το μήνυμα από τον Άρη και έτσι, θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Για το παιδί πάντως και την αξία του, στον Ολυμπιακό έλεγαν τα καλύτερα λόγια. Και γι’ αυτό ήθελαν και να τον κρατήσουν, αλλά η… μπάλα, ήταν στο γήπεδο του Άρη που πήρε και αυτή την απόφαση.

Προφανώς και δεν είναι τυχαίο, ότι την ίδια ημέρα, ενημερώθηκαν Σγούρος και Τανούλης πως θα επιστρέψουν στον Ολυμπιακό Β’ και δεν θα παραμείνουν με τη μορφή του δανεισμού στον Άρη…