Ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή ο Ολυμπιακός

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

© Intime

Ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 09:22 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:31 - 14.08.2024

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστές τις θέσεις του και τώρα αναμένουν…

Εν αναμονή της κλήσης σε απολογία για τον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που σταμάτησε στο 50ό λεπτό, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν και την υπερασπιστική τους γραμμή. Οι Πειραιώτες, το πρωί της Δευτέρας έκαναν γνωστές τις θέσεις τους, για όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Σε ό,τι είδε το φως της δημοσιότητας, περί διαιτητή, γιατρού, πολλών καταστάσεων.

Προφανώς και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, έχοντας ένα εξαιρετικό νομικό επιτελείο, ετοιμάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή, χωρίς να δίνουν κάποιο στίγμα. Από το φύλλο αγώνος άλλωστε, αλλά και τα όσα υποστήριξε ο γιατρός της αναμέτρησης, δεν θεωρείται υπεύθυνος ο Ολυμπιακός για τη διακοπή του αγώνα.

Ο καθένας δίνει τη δική του ερμηνεία και όπως μετέφερα και χθες, στην εκπομπή “BALADEROS LIVE”, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη για μένα, αν το ματς δεν συνεχιστεί από το σημείο που διακόπηκε.

Οι θέσεις του Ολυμπιακού άλλωστε, έγιναν αμέσως γνωστές, με τις δηλώσεις τόσο του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και του αντιπροέδρου Κώστα Καραπαπά. Οι νομικοί θα έχουν τη δική τους υπερασπιστική γραμμή, όλα θα φανούν στην εκδίκαση της υπόθεσης. Μιας υπόθεσης που μπορεί να πάει και πολύ μακριά, καθώς υπάρχει δικαίωμα προσφυγής ακόμη και στο CAS.

Το στίγμα από τον Ολυμπιακό δόθηκε από την πρώτη στιγμή. Και δεδομένα θα υπάρχουν και νέα στοιχεία… Έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον αυτή η υπόθεση, που μπορεί να δημιουργήσει και ένα δεδικασμένο για τη συνέχεια.

Υπήρχε ασθενοφόρο στο Καραϊσκάκης - Είχε πάρει φίλαθλο που λιποθύμησε
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:55 - 23.10.2023

Υπήρχε ασθενοφόρο στο Καραϊσκάκης - Είχε πάρει φίλαθλο που λιποθύμησε

Όπως επιβεβαίωσε ο γιατρός του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, υπήρχε ασθενοφόρο στο Καραϊσκάκης, κάτι που «ακυρώνει» τα όσα ειπώθηκαν πως δεν υπήρχε στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να αργήσει ο Χουάνκαρ να αποχωρήσει.

Οι πληροφορίες λένε πως οι κλήσεις σε απολογία για τις δύο ΠΑΕ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague, θα γίνουν την Τετάρτη, άρα εν αναμονή, στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται ανάλογα…