Ο Ολυμπιακός έχασε φέτος οκτώ βαθμούς από τον Άρη (vid)

Άρης - Ολυμπιακός

i

©Intime

Ο Ολυμπιακός έχασε φέτος οκτώ βαθμούς από τον Άρη (vid)

Κώστας Τόπας 09:08 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 14.08.2024

Ο Άρης έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη για τον Ολυμπιακό με τους οκτώ βαθμούς που του έχει στερήσει.

Ο Άρης επανέλαβε το έργο του πρώτου γύρου κόντρα στον Ολυμπιακό και με σκορ 2-1 πανηγύρισε τη νίκη, η οποία κατ' επέκταση τον έφερε ένα βήμα πιο κοντά στην Ευρώπη. Oι Πειραιώτες... πλήρωσαν τα τραγικά λάθη τους και έτσι έμειναν σε ένα ακόμα ματς δίχως τρίποντο.

Ο Αρης σε όλα τα ντέρμπι με τους μεγάλους της πρώτης τετράδας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κανέναν άλλον παρά μόνο τον Ολυμπιακό. Ηταν η δεύτερη νίκη που σημείωσε στερώντας μαζί και με την ισοπαλία του αγώνα στο «Καραϊσκάκης» συνολικά οκτώ βαθμούς.

Βαθμοί που ήταν σημαντικοί για τους στόχους των «ερυθρόλευκων». Με αυτόν τον τρόπο ο Άρης έχει εξελιχθεί φέτος για τον Ολυμπιακό με τους βαθμούς που του έχει στερήσει. Είναι όμως και οι προπονητές που έχει διώξει!

Του έχει… τελειώσει τρεις προπονητές!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αλλάξει τρεις προπονητές φέτος μετά από παιχνίδια με την ομάδα τη Θεσσαλονίκης. Τον Κάρλος Κορμπεράν μετά την ήττα με 2-1 τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τον Μίτσελ μετά το 2-2 των Play Offs στο «Καραϊσκάκης». Τον Ζοσέ Ανιγκό μετά την ήττα το βράδυ της Τετάρτης (27/04), αν και όπως φαίνεται ο Σρέντερ ήταν ήδη συμφωνημένο να έρθει στην Ελλάδα. Μάλιστα και στα τρία ματς κοινό σημείο αναφοράς είναι ο Τόλης Τερζής, ο οποίος είχε προετοιμάσει την ομάδα… για τον Άλαν Πάρντιου στο παιχνίδι του περασμένου Σεπτεμβρίου.