Έχει δει και ξέρει για Ολυμπιακό ο Πεϊσότο

Σεζάρ Πεϊσότο

i

© Youtube

Έχει δει και ξέρει για Ολυμπιακό ο Πεϊσότο

Διονύσης Βερβελές 20:21 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 14.08.2024

Τι τρέχει με τον Πορτογάλο που προστέθηκε στη λίστα των υποψήφιων

Ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» για τα καλά για προπονητή και όπως αποδεικνύεται περίτρανα, κοιτάζει προς πάσα κατεύθυνση. Είναι ξεκάθαρο ότι οι «ερυθρόλευκοι» αυτή τη στιγμή, «ζυγίζουν» καταστάσεις, αλλά οι προπονητές με τους οποίους έχουν έρθει σε επαφή, είναι σίγουρα περισσότεροι από πέντε. Πιο… προχωρημένα δηλαδή, από μια απλή διερεύνηση του τι σκέφτονται.

Ο Τζενάρο Γκατούζο ήταν ένας από τους πρώτους που μπήκαν στη λίστα. Υπάρχει μια καλή σχέση και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και συνεργάτες του. Μέχρι να κλείσει -αν κλείσει- αλλού, δεν «καίγεται». Τον κρατάμε.

Ήρθε στην Ελλάδα ο Άλφρεντ Σρούντερ που τώρα είδε και Μπριζ από κοντά και παίζει το όνομά του για εκεί. Ο Ολυμπιακός είχε επιβεβαιώσει τη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη μαζί του, αλλά δεν αναφέρθηκε σε συμφωνία. Παρέπεμψε σε συμφωνία με προπονητή σε κατάλληλο χρονικά σημείο.

Ένα νέο όνομα που μπαίνει στη λίστα των Πειραιωτών, είναι ο Σέζαρ Πεϊσότο. Πορτογάλος, σε μια ιστορία που μοιάζει αρκετά με του Πέδρο Μαρτίνς. Τι τρέχει με τον Πεϊσότο; Αρχικά δεν είναι άνεργος, είναι αυτή τη στιγμή προπονητής της Πάκος Φερέιρα. Την ανέλαβε τον Γενάρη, έχει συμβόλαιο ως τα τέλη του 2024, αλλά φόρμουλα μπορεί να βρεθεί. 

Ο Πεϊσότο είναι προπονητής που γουστάρει το 4-3-3 και οι πληροφορίες μας λένε πως είναι ενημερωμένος για τον Ολυμπιακό. Δεν έχει συγκεκριμένη πρόταση. Έχει δει, όμως, ματς του Ολυμπιακού και σίγουρα θα είναι αν προχωρήσει μια ειδική περίπτωση, γιατί δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Πάκος. Αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να πορευθεί γι’ αυτόν, θα πρέπει να το χειριστεί ανάλογα και σωστά και ο 42χρονος προπονητής.

Δεν είναι πάντως ο πιο έμπειρος. Ανέλαβε τη Βαρζίμ το Μάρτη του 2019 και έφυγε τον Ιούνιο. Ανέλαβε τον Ιούλιο του 2019 την Κοϊμπρα και αποχώρησε τον Νοέμβρη. Τον Δεκέμβρη πήγε στην Τσάβες και το καλοκαίρι του 2020 έφυγε. Έμεινε λίγους μήνες εκτός, για να αναλάβει τον Νοέμβρη του 2020 την Μορεϊρένσε και να αποχωρήσει αρχές Γενάρη! Δεκέμβρη του 2021 ανέλαβε την Πάκος Φερέιρα. 

Ο Πεϊσότο έχει εικόνα για τον Ολυμπιακό, είδε ακόμη και το ματς με τον Βόλο, το 5-0. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει κάτι περισσότερο για την ώρα. 

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε και ο Ερνάν Κρέσπο. O 47χρονος Αργεντίνος κόουτς είναι στην Αλ Ντουαίλ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τέλη Ιουνίου. Προστίθεται και αυτός στην ατζέντα των Πειραιωτών και εξετάζεται για τα καλά. Σίγουρα πιο δοκιμασμένος από τον Πεϊσότο

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει πάντως την αναζήτηση προπονητή και τις επόμενες ημέρες, θα μπουν και άλλα ονόματα στην ατζέντα του. Όπως έχουμε επισημάνει, πάντα υπάρχει και η περίπτωση της έκπληξης, ενός προπονητή που δεν έχει ακουστεί ως τώρα…

Tags: