Ολυμπιακός: Έχει το χρόνο να δει και το Euro για μεταγραφές!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Ολυμπιακός: Έχει το χρόνο να δει και το Euro για μεταγραφές!

Η άνεση των «ερυθρόλευκων» στη μεταγραφική περίοδο…

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League και παίζει το πρώτο του επίσημο ματς τον Αύγουστο και αυτό θα είναι για το πρωτάθλημα και όχι για την Ευρώπη, δίνει μία άνεση χρόνου στους ανθρώπους της ομάδας για το σχεδιασμό και την ολοκλήρωση του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Μετά από αρκετά χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το δικαίωμα να μείνουν λίγο στην... άκρη και να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να «χτυπήσουν» για την απόκτηση ποδοσφαιριστών και να καλύψουν τα κενά που θα δημιουργηθούν στο έμψυχο δυναμικό. Εδώ και χρόνια ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός πως κατακτούσε το πρωτάθλημα, έμπαινε στη διαδικασία των προκριματικών για τους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και αναγκαστικά ξεκινούσε τόσο το σχεδιασμό όσο και την προετοιμασία του από πολύ νωρίς στο καλοκαίρι.

Από τον Ποντένσε και τον Όρτα μέχρι τον Κάρμο και τον Φορτούνη: Ημέρες εξελίξεων στον Ολυμπιακό για το σχεδιασμό της νέας σεζόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:42 - 13.06.2024

Από τον Ποντένσε και τον Όρτα μέχρι τον Κάρμο και τον Φορτούνη: Ημέρες εξελίξεων στον Ολυμπιακό για το σχεδιασμό της νέας σεζόν

Το θέμα του Τζολάκη έκλεισε και ακολουθούν αυτά των Ποντένσε, Όρτα, Κάρμο, Φορτούνη, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς για τους «ερυθρόλευκους».

Τώρα όμως η ομάδα του Πειραιά μπαίνει απευθείας στη διαδικασία των ομίλων του Europa League, οπότε υπάρχει χρόνος για να δει πιο άνετα την αγορά και χωρίς πίεση χρόνου. Κάτι το οποίο σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευχέρεια και την άνεση να δουν ακόμη και το Euro και να δουν εάν θα προκύψει κάτι καλό από τη διοργάνωση. Που δηλαδή πάντα προκύπτουν καλές περιπτώσεις από τέτοιες διοργανώσεις και τώρα υπάρχει και ο χρόνος για να περιμένει ο Ολυμπιακός.

Όπως επίσης πέρα από το χρόνο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και ένα γερό brand name. Διότι πλέον η ομάδα του Πειραιά είναι η ομάδα που κατέκτησε το Conference League. Κάτι το οποίο σημαίνει πως αποτελεί και πόλο έλξης για ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Ευρώπη. Άλλαξε πλέον το στάτους του ο Ολυμπιακός με την επιτυχία αυτή και καλείται να το διαχειριστεί και ανάλογα.

 Είναι λογικό αυτό να μετρήσει αρκετά και στην περίοδο των μεταγραφών. Πλέον είναι εντελώς διαφορετικό για τον κάθε παίκτη να δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του ο κάτοχος του Conference League και είναι κάτι το οποίο έχουν ήδη αντιληφθεί οι «ερυθρόλευκοι» σε συζητήσεις που έχουν κάνει τις τελευταίες ημέρες.