Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν ανώτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, στόχος η νίκη στην Ουγγαρία» (vid)

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν ανώτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, στόχος η νίκη στην Ουγγαρία» (vid)

Δημήτρης Χούπης 22:07 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:20 - 14.08.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φερεντσβάρος και τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει με σκοπό να νικήσει και στη Βουδαπέστη.

Με γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 83ο λεπτό ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 επί της Φερεντσβάρος στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Conference League.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη του αγώνα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, τόνισε ότι η ομάδα του θα έχει ως στόχο τη νίκη και στη Βουδαπέστη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πολύ θετικό ότι ξεκινάω με νίκες. Ακολουθήσαμε τη συνήθεια αυτή ευτυχώς. Δύσκολο το πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, αποκτήσαμε τον έλεγχο και βρήκαμε το γκολ. Ευτυχώς καταφέραμε να πάμε συνεχώς προς το καλύτερο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρώτο μας κόστισε η πίεση και δεν καταφέρναμε να βγουμε μπροστά. Διορθωνόμασταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και στο τέλος ήμασταν πολύ ανώτεροι. Ήταν καλό πως αντί να χειροτερεύουμε, βελτιωνόμασταν στον αγώνα

Για τη ρεβάνς: «Παίζουμε στην αντίπαλη έδρα, αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για τον αντίπαλο, μπορεί να έχουμε το προβάδισμα, όμως εάν σκεφτούμε ότι με αυτό το αποτέλεσμα έχουμε κερδίσει κάτι, θα γελαστούμε. Πάμε εκεί με στόχο τη νίκη».