Ολυμπιακός: Φιλικό και… τετραήμερο ρεπό από τον Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Φιλικό και… τετραήμερο ρεπό από τον Μεντιλίμπαρ

Ευκαιρία για ξεκούραση θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» που δεν είναι διεθνείς…

Συνεχόμενα ματς είχε ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα, παίζοντας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Είχε ένα δύσκολο πρόγραμμα με δυνατά παιχνίδια, αφού μετά την προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες είχε εντός Παναιτωλικό (0-0), εκτός Άρη (2-1), έπαιξε με τη Λιόν στη Γαλλία (2-0), στο Καραϊσκάκη με Ατρόμητο (2-0), με Μπράγκα επίσης εντός (3-0) και με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (0-0).

Μεντιλίμπαρ: «Στην Ελλάδα με κοιτάνε με το στόμα ανοιχτό, ενώ στην Ισπανία δεν ήμουν τόσο γνωστός»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:11 - 08.10.2024

Μεντιλίμπαρ: «Στην Ελλάδα με κοιτάνε με το στόμα ανοιχτό, ενώ στην Ισπανία δεν ήμουν τόσο γνωστός»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μιλώντας σε ισπανικό Μέσο αναφέρθηκε στην αναγνώριση που έχει στην Ελλάδα συγκριτικά με την πατρίδα του, αλλά και στην κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάιο.

Σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν τη βαθμολογική συγκομιδή που θα ήθελαν, ενώ έδειξαν και διαφορετικά πρόσωπα μέσα στο χορτάρι. Υπήρξε και η κούραση από τα πολλά ματς που έδωσαν οι Πειραιώτες και τώρα με τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος υπάρχει η δυνατότητα για ξεκούραση.

Προηγείται το φιλικό

Πριν την ξεκούραση όμως ο Ολυμπιακός έχει να δώσει ένα φιλικό. Φαίνεται πως θα είναι αρκετά σημαντικό για τους παίκτες που έχουν μείνει πίσω στο Ρέντη. Ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Γιαζίτζι, Βέλντε, Γκαρθία, Ολιβέιρα. Αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και μέχρι τώρα δεν έχουν δείξει να έχουν μπει απόλυτα στο κλίμα της ομάδας, εξαιρουμένου βέβαια του Γιαζίτζι ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα πριν λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Ρέντη. Ένα φιλικό ματς το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του ενόψει της συνέχειας και της επανέναρξης των επίσημων παιχνιδιών.

Και… τέσσερις ημέρες ρεπό

Μετά το φιλικό οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» θα κάνουν μία προπόνηση το πρωί της Παρασκευής στο Ρέντη και από εκεί και πέρα θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν. Ο Μεντιλίμπαρ έχει ανακοινώσει τρεις ημέρες ρεπό και συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα επιστρέψουν στο Ρέντη ξανά την Τρίτη, όποτε και θα ξεκινήσουν να ενσωματώνονται οι διεθνείς παίκτες που λείπουν και θα προετοιμαστεί η ομάδα για το ματς με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη. Φεύγοντας, όμως πρωί Παρασκευής και επιστρέφοντας… αργά την Τρίτη, για… τέσσερις ημέρες κάνει το ρεπό. Άδεια δηλαδή… Με την ελπίδα βέβαια πως αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει καλά μετά τη διακοπή, γιατί η… παράδοση, δεν είναι και σύμμαχός του.