Ο μπασκετικός Ολυμπιακός βλέπει τον τελικό με τη Φιορεντίνα

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

©intime

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός βλέπει τον τελικό με τη Φιορεντίνα

Ελένη Ανδρικοπούλου 17:18 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 29.05.2024

Οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Κώστας Παπανικολάου, Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές θα βρεθούν στην «OPAP Arena» για τον παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα (29/5, 22:00).

Το «παρών» στην «Opap Arena» θα δώσουν οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Κώστας Παπανικολάου, Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές για να στηρίξουν την ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League (29/5, 22:00).

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ θα παρακολουθήσει την ιστορική αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια, μία ημέρα πριν από τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς με το Περιστέρι για τη Stoiximan Basket League.

https://www.youtube.com/watch?v=9MXSV8dOzao

Η UEFA ακυρώνει εισιτήρια που κατέληξαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού - Πόσα είναι, ποιοι έχουν το πρόβλημα

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, η UEFA προειδοποίησε τους οπαδούς ότι όποιος φίλαθλος με μπλε εισιτήριο πάει στο γήπεδο με διακριτικά του Ολυμπιακού, δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παίρνει αυστηρά μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων και μέσα σε αυτά είναι πλέον και οι ακυρώσεις εισιτηρίων!

Πολλοί Έλληνες οπαδοί έχουν αναφέρει ότι είδαν τα εισιτήρια να εξαφανίζονται από την εφαρμογή στο κινητό τους!

Πρόκειται για μπλε εισιτήρια που είχαν πωληθεί στους φίλους της ιταλικής ομάδας και μεταπωλήθηκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού.

H UEFA όχι μόνο ακύρωσε κάποια εισιτήρια, αλλά όπως γίνεται γνωστό δεν επιστρέφονται και τα χρήματα στους οπαδούς που τα αγόρασαν. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι εκτός από το ματς, θα χάσουν και τα λεφτά που δαπάνησαν ώστε να δουν δια ζώσης τον τελικό!

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, για 300 άτομα βρέθηκε η λύση και θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο γήπεδο, ενώ για τα υπόλοιπα άτομα η UEFA προχωρά στην ακύρωση των εισιτηρίων, διότι για λόγους ασφαλείας δεν μπορούν να βρίσκονται ανάμεσα στους φιλάθλους της Φιορεντίνα.