Τελικός Conference League: Έναρξη του Fan Festival στην Πλατεία Κοτζιά (vid/gallery)

Πλατεία Κοτζιά

i

© Intime

Τελικός Conference League: Έναρξη του Fan Festival στην Πλατεία Κοτζιά (vid/gallery)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:03 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:24 - 29.05.2024

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την έναρξη του εορταστικού φεστιβάλ φιλάθλων ενόψει του σπουδαίου τελικού του UEFA Europa Conference League.

Με την έναρξη του εορταστικού φεστιβάλ φιλάθλων κορυφώνονται οι δράσεις και οι προετοιμασίες ενόψει του σπουδαίου τελικού του UEFA Europa Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα στην AEK Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 29 Μαΐου 2024 και ώρα έναρξης 21:00 CET (22:00 τοπική ώρα).

Αυτά είναι όλα τα μέτρα της αστυνομίας για τον τελικό του Conference League (vid)
CONFERENCE LEAGUE

10:03 - 28.05.2024

Αυτά είναι όλα τα μέτρα της αστυνομίας για τον τελικό του Conference League (vid)

Το πρωί της Τρίτης (28/05) η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε τον κόσμο για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια και όσα θα ισχύσουν για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

Την έναρξη του φεστιβάλ φιλάθλων έκαναν ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, o Πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ Ιάκωβος Φιλιππούσης, και ο Πρεσβευτής του Τελικού Τραϊαννός Δέλλας, οι οποίοι τοποθέτησαν το τρόπαιο στην καρδιά του φεστιβάλ στην πλατεία Κοτζιά. Η ελληνική πρωτεύουσα προσφέρει στους φιλάθλους του ποδοσφαίρου, στους επισκέπτες και στους κάτοικους της Αθήνας μια εορταστική ποδοσφαιρική γιορτή με άφθονες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και πολλά άλλα στο Φεστιβάλ Φιλάθλων του UEFA Europa Conference League.

Σημειώνεται ότι το UEFA Europa Conference League Fan Festival λαμβάνει χώρα στην πλατεία Κοτζιά μπροστά από το Δημαρχείο της Αθήνας. Η ιστορική πλατεία στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας είναι γνωστή για τη νεοκλασική αρχιτεκτονική της και λειτουργεί ως κεντρικό σημείο συνάντησης για ντόπιους και τουρίστες. Την Τρίτη 28 Μαΐου οι εορταστικές δράσεις θα διαρκέσουν έως τις 22:00 ενώ την Τετάρτη 29 Μαΐου οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν από τις 10:00 έως τις 18:00 και υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα της Τετάρτης στις 15:00 περιλαμβάνει ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ελλήνων legend στο μίνι γήπεδο 5Χ5, το οποίο έχει στηθεί στην πλατεία Κοτζιά.

Ως μέρος της ψυχαγωγίας που προσφέρεται, οι φίλαθλοι θα μπορούν να φωτογραφηθούν με το εμβληματικό τρόπαιο UEFA Europa Conference League, να λάβουν μέρος σε μια ποικιλία διαδραστικών παιχνιδιών και δραστηριοτήτων, ενώ τοπικοί DJ θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή και τις δύο ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φεστιβάλ είναι ανοιχτό σε για τους φιλάθλους όλων των ηλικιών και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την έναρξη του Fan Festival στην Πλατεία Κοτζιά:

Οι οδηγίες του Ολυμπιακού προς τους οπαδούς για τον τελικό του Conference League και το σημείο συνάντησης
CONFERENCE LEAGUE

21:56 - 27.05.2024

Οι οδηγίες του Ολυμπιακού προς τους οπαδούς για τον τελικό του Conference League και το σημείο συνάντησης

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας για το πως θα φτάσει στην OPAP Arena, ενώ κάνει αναφορά και στα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει η UEFA.