Αυτοψία του Sportal στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν τον τελικό του Conference: Οι ιδιαίτερες συνθήκες και η στάση των καταστηματαρχών (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:00 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 29.05.2024

Το Sportal βρέθηκε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στα καταστήματα πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ, λίγες μέρες πριν τον τελικό του Conference League.

Ο φετινός τελικός του Conference League πλησιάζει κι άπαντες κινούνται στους ρυθμούς του!

Την ερχόμενη Τετάρτη (29/5, 22:00), ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Φιορεντίνα στο «σπίτι» της ΑΕΚ, την Opap Arena, σε μία σπουδαία μονομαχία με φόντο το τρόπαιο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η παρουσία της ομάδας του Πειραιά στον τελικό, αλλά και των χιλιάδων φιλάθλων της που θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο, έχουν δημιουργήσει μία ιδιαίτερη συνθήκη, την οποία δεν έχουμε συναντήσει ποτέ ξανά στην Ελλάδα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί σε μία περιοχή που επικρατεί το «κιτρινόμαυρο» χρώμα κι αυτό αποτελεί ένα μεγάλο «στοίχημα» για τη χώρα μας.

Ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας, η UEFA και η αστυνομία βρίσκονται σε... επιφυλακή, ενώ αναμένεται να τεθούν σε ισχύ δρακόντεια μέτρα, με σκοπό να κυλήσουν όλα ομαλά και να μη συμβεί το παραμικρό.

Λίγα 24ωρα πριν τον τελικό, το Sportal βρέθηκε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας με σκοπό να σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στα καταστήματα πέριξ του γηπέδου της Ένωσης.

Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί ποια είναι τα πλάνα των καταστηματαρχών για εκείνη τη μέρα κι αν υπάρχει κάτι που να τους φοβίζει.

Αυτό είναι το φυλλάδιο που μοιράζει η Αστυνομία στη Νέα Φιλαδέλφεια ενόψει του τελικού του Conference League
CONFERENCE LEAGUE

11:41 - 25.05.2024

Αυτό είναι το φυλλάδιο που μοιράζει η Αστυνομία στη Νέα Φιλαδέλφεια ενόψει του τελικού του Conference League

Από σήμερα (25/05) μοιράζεται στους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας, φυλλάδιο σε μια προσπάθεια να συνεισφέρουν και αυτοί με τη σειρά τους στην επιτυχή υλοποίηση των αστυνομικών μέτρων που έχουν σχεδιασθεί, ενόψει του τελικού του Conference League.

Δείτε την αυτοψία του Sportal στη Νέα Φιλαδέλφεια: