Η... αρμάδα του Μεντιλίμπαρ: Αυτοί είναι οι 11 που θα αγωνιστούν για τον Ολυμπιακό στον μεγάλο τελικό του Conference League

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Η... αρμάδα του Μεντιλίμπαρ: Αυτοί είναι οι 11 που θα αγωνιστούν για τον Ολυμπιακό στον μεγάλο τελικό του Conference League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:47 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 29.05.2024

Ετοιμοπόλεμος είναι ο Ολυμπιακός για τον μεγάλο τελικό του Conference League, κόντρα στη Φιορεντίνα, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κάνει γνωστή την ενδεκάδα του.

Ώρα τελικού στην «OPAP Arena», εκεί όπου ο Ολυμπιακός καλείται να γράψει ιστορία κόντρα στη Φιορεντίνα. Οι Πειραιώτες θα δώσουν τη δική τους μάχη για το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League, το οποίο θα είναι και το πρώτο τους ευρωπαϊκό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα του για το σπουδαίο ματς, επιλέγοντας τους παίκτες που θα αγωνιστούν κόντρα στους Ιταλούς. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κωνσταντής Τζολάκης, έχοντας μπροστά του τους Νταβίντ Κάρμο και Παναγιώτη Ρέτσο. Στο αριστερό άκρο της άμυνας επιστρέφει ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, έχοντας στην απέναντι πλευρά τον Ροντινέι.

Στη μεσαία γραμμή ο Μεντιλίμπαρ επέλεξε τον Βιθέντε Ιμπόρα αντί του Αντρέ Όρτα, με τον ίδιο να πλαισιώνεται από τους Σαντιάγκο Έσε και Τσικίνιο. Σε πιο προωθημένο ρόλο θα βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης με τον Ντανιέλ Ποντένσε, οι οποίο θα παίξουν πίσω από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.