Το απόλυτο βίντεο: Η στιγμή που ο Ολυμπιακός σκοράρει και ο Πειραιάς... σείεται

Η στιγμή που ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί σκοράρει

i

©intime

Το απόλυτο βίντεο: Η στιγμή που ο Ολυμπιακός σκοράρει και ο Πειραιάς... σείεται

Δημήτρης Χούπης 09:10 - 30.05.2024

Ο Ελ Κααμπί μόλις έχει σκοράρει στο 116ο λεπτό και ο Πειραιάς... σείεται από τους πανηγυρισμούς του «χρυσού» γκολ που χάρισε τον Ολυμπιακό το Conference League.

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος νικητής του Conference League για τη σεζόν 2023-24.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 της Φιορεντίνα στον τελικό της OPAP Arena και κατέκτησαν το πρώτο ευρωπαϊκό στην ιστορία τους, αλλά και το πρώτο που πήρε ποτέ ελληνική ομάδα στο ποδόσφαιρο.

Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Πειραιά το έβαλε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος στο 116ο λεπτό με μία τρομερή κεφαλιά «νίκησε» τον Τερατσάνο και χάρισε στον Ολυμπιακό το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Στη στιγμή του τέρματος ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» που βρισκόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια ξέσπασε σε έντονους πανηγυρισμούς, ενώ την ίδια ώρα και στον Πειραιά επικράτησε ο κακός χαμός.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί μάλιστα, δείχνει τη στιγμή που ο Μαροκινός σκοράρει και η πόλη... σείεται από τις ιαχές των οπαδών του Ολυμπιακού.

Ελ Κααμπί: «Όταν έβαλα το ψαλιδάκι με τη Μακάμπι γύρισα και είπα στην ομάδα ότι θα κατακτήσουμε το τρόπαιο»

Ο Ελ Κααμπί μίλησε εκπροσωπώντας τους παίκτες των Πειραιωτών στη συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων στάθηκε στο ψαλιδάκι του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Συνηθίζω να προσπαθώ να βάλω γκολ με ανάποδο ψαλίδι. Όταν το έκανα με τη Μακάμπι γύρισα και είπα στην ομάδα ότι θα κατακτήσουμε το τρόπαιο», ήταν τα λόγια του και μεταξύ άλλων πρόσθεσε.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος. Σήμερα πραγματικά είχαμε υποσχεθεί σε εμάς και στον κόσμο μας ότι θα κάναμε τα πάντα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για τη νίκη και το τρόπαιο. Το γιορτάσουμε όλοι μαζί ως οικογένεια».