Κάγκελα περιμετρικά του Αετού στην «OPAP Arena» (gallery)

Ο Αετός της ΑΕΚ

i

© Sportal

Κάγκελα περιμετρικά του Αετού στην «OPAP Arena» (gallery)

Sportal newsroom 20:19 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:31 - 29.05.2024

Περιφραγμένος με κάγκελα είναι ο Αετός στην «OPAP Arena», προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα, πριν αλλά και μετά το Ολυμπιακός - Φιορεντίνα.

Το ματς της ζωής του ετοιμάζεται να δώσει ο Ολυμπιακός στην «OPAP Arena», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα το βράδυ της 29ης Μαΐου. Στόχος της ομάδας να νικήσει τους Ιταλούς και να φέρει στην Ελλάδα το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League.

Όπως είναι αναμενόμενο, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και ένα από αυτά είχε να κάνει με το άγαλμα του δικέφαλου Αετού. Περιμετρικά από αυτόν, λοιπόν, τοποθετήθηκαν κάγκελα, προκειμένου να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Απαγόρευση εισόδου στα αμάξια, ανιχνευτές μετάλλου και ειδικά σκάνερ: Αυστηρά μέτρα ακόμα και για τους διαπιστευμένους στην «OPAP Arena»

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της ιστορίας του, αντιμετωπίζοντας τη Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League. Ο σύλλογος πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση, ενώ νωρίτερα ο Χοσέ Λουίς Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Κωνσταντής Τζολάκης και ο Τσικίνιο παραχώρησαν δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου.

Στο γήπεδο, λοιπόν, βρέθηκαν αρκετοί διαπιστευμένοι, οι οποίοι ωστόσο πέρασαν από έναν έλεγχο πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Συγκεκριμένα, σε πρώτο χρόνο απαγορεύτηκε η κυκλοφορία οποιουδήποτε οχήματος σε συγκεκριμένα σημεία, δίχως αυτό να φέρει ειδική άδεια.

© Sportal

Μετέπειτα, όλοι όσοι έφεραν τις ειδικές διαπιστεύσεις, έπρεπε να περάσουν από ανιχνευτή μετάλλου, ενώ στο σημείο υπήρχαν και σκάνερ αντίστοιχα με αυτά του αεροδρομίου για να ελεγχθούν οι αποσκευές. Προηγουμένως, οι άνθρωποι ασφαλείας της UEFA είχαν ειδικό μηχάνημα το οποίο ήλεγχε αν η διαπίστευση είναι αυθεντική ή όχι.

Όσο για το γήπεδο, σε αυτό υπήρχαν δεκάδες αστυνομικοί που περιφρουρούσαν κάθε ένα σημείο ξεχωριστά, ενώ περιμετρικά υπήρχαν φράχτες για να αποτραπεί η είσοδος σε όποιον δεν είχε το δικαίωμα.