Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Και επίσημα στο MEGA ο τελικός του Conference League

Ντόη - Όρτα - Κάρμο - Φορτούνης

i

/©Intime

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Και επίσημα στο MEGA ο τελικός του Conference League

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:39 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 29.05.2024

Ο τελικός του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην «Opap Arena» θα μεταδοθεί από το MEGA παράλληλα με την Cosmote TV, όπως ανακοίνωσε το Μεγάλο Κανάλι.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Conference League που θα διεξαχθεί στην «Opap Arena» στις 29 Μαΐου με αντίπαλο τη Φιορεντίνα. Η σέντρα του τελικού του Conference League έχει οριστεί στις 22:00.

Η σπουδαία και ιστορική αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στους «βιόλα» θα μεταδοθεί παράλληλα από το MEGA και την Cosmote TV, όπως ανακοίνωσε το Μεγάλο Κανάλι.

Η ανακοίνωση του MEGA:

«Το MEGA δίνει το παρών στο κορυφαίο γεγονός στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο συλλόγων. Μια μεγάλη προσφορά του τηλεοπτικού σταθμού και του ιδιοκτήτη της Alter Ego Media, Βαγγέλη Μαρινάκη, στους Έλληνες φιλάθλους. Το MEGA εξασφάλισε και θα μεταδώσει παράλληλα με την COSMOTE TV τον ιστορικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο τελικό του UEFA Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, την Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 22:00.

Το αθλητικό team του MEGA θα μεταφέρει από νωρίς τον παλμό της ποδοσφαιρικής γιορτής με ειδικές εκπομπές πριν το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού στην «OPAP Arena». Μετά την απονομή, ακολουθεί η Post-Game εκπομπή με δυνατές αναλύσεις και όλα τα παραλειπόμενα του τελικού.

Σε ποια ματς είχε κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Χρήστος Κόντης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:17 - 17.05.2024

Σε ποια ματς είχε κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Χρήστος Κόντης

Ο Χρήστος Κόντης θα διαδεχθεί τον Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, οδηγώντας τους «πράσινους» στο κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό και στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη. Ο 49χρονος κόουτς στο παρελθόν είχε καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 5 αγώνες, ως υπηρεσιακός προπονητής.

Η καρδιά των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων χτυπά στο MEGA και σε αυτή την ιστορική αναμέτρηση για την ομάδα του Πειραιά».