«Μάχη» μέχρι την τελευταία στιγμή για ένα εισιτήριο!

Θύρα 7

i

© Intime

«Μάχη» μέχρι την τελευταία στιγμή για ένα εισιτήριο!

Διονύσης Βερβελές 15:27 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:45 - 29.05.2024

Ο… χαμός με φόντο τον τελικό του Conference League στην ΑΕΚ Arena!

Γίνεται χαμός τις τελευταίες ώρες με τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για τον αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια με την Φιορεντίνα, με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου του Conference League. Ακόμη και χθες βράδυ πάντως, υπήρξαν κάποιοι τυχεροί, την ώρα που άλλοι συνεχίζουν τη «μάχη» τους και φλερτάροντας και με το να επενδύσουν πολλά ευρώ, αλλά και να πέσουν θύματα απάτης.

Μεντιλίμπαρ: «Το πιο δυνατό μας στοιχείο είναι η νοοτροπία του νικητή» (vid)
CONFERENCE LEAGUE

08:07 - 28.05.2024

Μεντιλίμπαρ: «Το πιο δυνατό μας στοιχείο είναι η νοοτροπία του νικητή» (vid)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος βρίσκεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μίλησε για το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού, για την Φιορεντίνα και για τον μεγάλο τελικό του Conference League.

Στο Διαδίκτυο, γίνεται το… έλα να δεις από σελίδες που μάλιστα προχωρούν και σε χορηγούμενες διαφημίσεις στα social media, με στόχο να εξαπατήσουν τον κόσμο. Υπόσχονται εισιτήρια, με αρκετά πάντως λάθη που ένας παρατηρητικός, λίγο γνώστης, μπορεί να διαπιστώσει.

Γράφουν “Olympiakos” αντί για “Olympiacos”, έχουν το γήπεδο ως “Agia Sophia” αντί για «ΑΕΚ Arena”, ενώ έχουν και λάθος ώρες, αλλά και τις θύρες. Και, όμως, υπάρχει κόσμος που «τσιμπάει» και φυσικά δεν θα έχει καμία τύχη να πλησιάσει το γήπεδο, με αυτά τα… εισιτήρια.

Κατά τα άλλα και χθες υπήρξαν οπαδοί του Ολυμπιακού που ενημερώθηκαν πως είναι τυχεροί μέσω της κλήρωσης της ΠΑΕ, ενώ και η UEFA, μέσω του συστήματός της, διέθεσε εισιτήρια. Όσοι πρόλαβαν, τα πήραν, έστω και με περιορισμένη θέα, όπως τονιζόταν.

Την ίδια ώρα, σε γνωστές πλατφόρμες ανταλλαγής εισιτηρίων, άνθρωποι που τα έχουν εξασφαλίσει, τα πουλάνε σε τρελές τιμές. Υπάρχει για παράδειγμα εισιτήριο που ξεπερνά τα 6.500 ευρώ, με την UEFA πάντως να εξηγεί πως καλό είναι ο κόσμος να μην χρησιμοποιεί τέτοιους τρόπους.

Η παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό, έφερε πολλά εμπόδια σε πολλούς Έλληνες οπαδούς του, που θέλησαν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, σε αυτό το ιστορικό ραντεβού. Και όσο πλησιάζουν οι ώρες, όλο και πιο πολλοί είναι αυτοί που φλερτάρουν με το να δώσουν ένα γενναίο ποσό, ώστε να είναι στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας.