Νίκος Οικονομόπουλος και Πέτρος Ιακωβίδης στην OPAP Arena για τον μεγάλο τελικό

Νίκος Οικονομόπουλος και Πέτρος Ιακωβίδης στην OPAP Arena για τον μεγάλο τελικό

Sportal newsroom 20:06 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 29.05.2024

Το παρόν στην OPAP Arena για τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακό με τη Φιορεντίνα έδωσαν και οι Νίκος Οικονομόπουλος και Πέτρος Ιακωβίδης.

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε (29/5,22:00) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Φιορεντίνα στην «ΑΕΚ Αrena» στον τελικό του Conference League. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ευρωπαϊκό τελικό θέλουν κόντρα στους «βιόλα», που έφθασαν και πέρσι μέχρι τον τελικό αλλά ηττήθηκαν από τη Γουέστ Χαμ, να κατακτήσουν το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο και να κάνουν πραγματικότητα το «όνειρο τρελό» εκατοντάδων φιλάθλων τους.

Η ώρα της σέντρας πλησιάζει και όσο πλησιάζει τόσο πηγαίνουν ολοένα και περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να πάρουν θέση σιγά σιγά μέσα στο γήπεδο. Και φυσικά, ανάμεσα στους φιλάθλους των Πειραιωτών υπάρχουν και κάποιοι διάσημοι, οι οποίοι έχουν δώσει το παρόν στην «OPAP Arena» για τον μεγάλο τελικό.

Όπως οι δύο πασίγνωστοι Έλληνες τραγουδιστές, Πέτρος Ιακωβίδης και Νίκος Οικονομόπουλος, που περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα κόντρα στη Φιορεντίνα με φόντο το ευρωπαϊκό τρόπαιο.