Ο τελικός του Conference League θα μεταδοθεί και από ελεύθερο κανάλι

Ολυμπιακός

i

©Intime

Ο τελικός του Conference League θα μεταδοθεί και από ελεύθερο κανάλι

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:10 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 29.05.2024

Η μετάδοση του τελικού του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα στην «OPAP Arena» στις 29 Μαΐου θα γίνει παράλληλα και στα κανάλια της Cosmote TV και στο MEGA.

Ο Ολυμπιακός κι η Φιορεντίνα θα «μονομαχήσουν» στον τελικό του Europa Conference League στις 29 Μαΐου στην «Opap Arena».

Ο τελικός θα μεταδοθεί και σε ελεύθερο κανάλι. Συγκεκριμένα, ο μεγάλος αγώνας της 29ης Μαΐου στην OPAP Arena μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα θα μεταδοθεί παράλληλα σε MEGA και στα κανάλια της COSMOTE TV.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να δείξει τον τελικό του Europa Conference League σε γιγαντοοθόνες;
CONFERENCE LEAGUE

14:10 - 16.05.2024

Μπορεί ο Ολυμπιακός να δείξει τον τελικό του Europa Conference League σε γιγαντοοθόνες;

Σενάριο το οποίο αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα δείξει ζωντανά τον τελικό του Europa Confernce League σε γιγαντοοθόνη έχει κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα. Το ερώτημα που γεννάται είναι αν μπορεί να το κάνει.

Θυμίζουμε ότι η σέντρα του τελικού έχει οριστεί στις 22:00.

Οι 49 οπαδοί του Ολυμπιακού που θα είναι σίγουρα στον τελικό του Europa Conference League

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (16/05) τον τρόπο διάθεσης των 9.000 εισιτηρίων που δικαιούται. Μέσω της ανακοίνωσης, έγινε γνωστό και το γεγονός ότι οι 49 οπαδοί που ταξίδεψαν στη Σερβία για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (1-6) έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση στις εξέδρες της «Opap Arena» για τον τελικό!

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιβραβεύσει τους φιλάθλους της ομάδας που πίστεψαν στην πρόκριση παρά την ήττα του πρώτου αγώνα (1-4), ακολούθησαν την ομάδα στη ρεβάνς, όπου ήρθε θριαμβευτική πρόκριση.

Αναλυτικά το σημείο της ανακοίνωσης που αναφέρεται στους συγκεκριμένους οπαδούς: «Επιπλέον της ανωτέρω διαδικασίας, δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν και οι 49 που πίστεψαν και ταξίδεψαν στην TOPOLA για τον αγώνα με την MACCABI TEL AVIV».

🔴Baladeros LIVE: Τούμπα μέσω Φαλήρου στην κούρσα του τίτλου, φινάλε θρίλερ & οι Όρτα, Αλμέιδα, Τερίμ