Ο τυχερός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, που μετά από πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα είναι στον τελικό του Conference League!

Ο τυχερός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, που μετά από πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα είναι στον τελικό του Conference League!

Διονύσης Βερβελές 21:15 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:29 - 29.05.2024

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιαννάκης, ο οποίος ευχήθηκε στον Κωνσταντή Τζολάκη την κατάκτηση του Europa Conference League, θα δει από κοντά τον τελικό Ολυμπιακός - Φιορεντίνα!

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο οποίος ευχήθηκε στον Κωνσταντή Τζολάκη την κατάκτηση του Europa Conference League, θα δει από κοντά τον τελικό Ολυμπιακός - Φιορεντίνα!

Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Γιαννάκης, έκλεισε θέση για τον τελικό της 29ης Μαΐου.

Το τετ α τετ που είχε o μικρός Γιαννάκης με τον Κωνσταντή Τζολάκη μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-0 για τα playoffs της Superleague, συγκίνησε τους πάντες.

«Είσαι το καλύτερο παιδί, μακάρι να πάρετε το Conference League», είχε πει χαρακτηριστικά ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ προς τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος αφού του χάρισε την αγωνιστική του φανέλα, του έδωσε ραντεβού στον κοινό τόπο καταγωγής των δυο, την Κρήτη.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε viral, συγκεντρώνοντας τα καλύτερα σχόλια από χρήστες ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης.

To περιστατικό «άγγιξε» και τους ανθρώπους της διοίκησης του Ολυμπιακού και μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Γιάννης Παπαστεφανάκης θα βρεθεί στις εξέδρες της OPAP Arena και να παρακολουθήσει την ιστορική αναμέτρηση από κοντά.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει «επιβραβεύσει» ήδη -με εισιτήρια- τους 49 οπαδούς της ομάδας που πίστεψαν στο όνειρο και ακολούθησαν την ομάδα στην Τόπολα, παρά το 1-4 του πρώτου αγώνα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.