Ολυμπιακός: Το τσεκάρισμα και η τελική απόφαση για την ενδεκάδα

Παίκτες Ολυμπιακού

i

© Intime

Ολυμπιακός: Το τσεκάρισμα και η τελική απόφαση για την ενδεκάδα

Διονύσης Βερβελές 08:38 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 29.05.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφασίζει για τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στον τελικό του Europa Conference League...

Τα πάντα στον Ολυμπιακό κυλούν σε ρυθμό τελικού Conference League και αυτό είναι κάτι λογικό. Πρόκειται για έναν ιστορικό αγώνα για τους «ερυθρόλευκους» και όλος ο οργανισμός περιμένει το ματς της Τετάρτης με τη Φιορεντίνα.

Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός επί της ουσίας έχει πάρει τις αποφάσεις του για τη βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς με τους Ιταλούς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τελικός Conference League: Ολόκληρο το υγειονομικό σχέδιο - Ο ρόλος τριών νοσοκομείων και το ΕΚΑΒ
CONFERENCE LEAGUE

08:54 - 27.05.2024

Τελικός Conference League: Ολόκληρο το υγειονομικό σχέδιο - Ο ρόλος τριών νοσοκομείων και το ΕΚΑΒ

Το υγειονομικό πλάνο ενόψει του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα και οι συνεχείς συσκέψεις μεταξύ της Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) του ΕΚΑΒ - ΚΕΠΥ και των Διοικητών Νοσοκομείων.

Πάντα, όμως, περιμένει μέχρι και την τελευταία προπόνηση, όπως άλλωστε κάνουν και οι περισσότεροι κόουτς, έτσι ώστε να είναι καλυμμένος και σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα, Δευτέρα, πρόκειται να επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής και ο Μεντιλίμπαρ θα κάνει μία πρώτη πρόβα για το αρχικό σχήμα του τελικού. Έχει στο μυαλό του την ενδεκάδα, αλλά θέλει να τσεκάρει στις προπονήσεις που απομένουν δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Όπως έχουμε σημειώσει τις προηγούμενες ημέρες, οι Ορτέγκα, Ιμπόρα συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις. Άλλωστε ο δεύτερος έπαιξε και για ένα ολόκληρο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Είναι δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους ο Μεντιλίμπαρ έχει στο μυαλό του ως βασικούς και αν δείξουν στις προπονήσεις που απομένουν την ετοιμότητα που είχαν και τις προηγούμενες ημέρες, τότε θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο η είσοδός τους στο αρχικό σχήμα.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει σκοπό στον αγώνα με την Φιορεντίνα να παρουσιάσει κάποια έκπληξη. Πρόκειται να πάει στο ματς με τον κορμό που έχει φτιάξει τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα και έκανε τις αλλαγές όποτε χρειάστηκε λόγω τραυματισμών ή κόπωσης.

Τώρα όμως δεν υπάρχουν αυτά τα θέματα και έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Για αυτό και όλα δείχνουν πως η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Τζολάκη, Ορτέγκα, Κάρμο, Ρέτσο, Ροντινέι, Έσε, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Ποντένσε, Φορτούνη και Ελ Κααμπί.

Αυτό είναι το σχήμα που «προκρίνεται» για την ώρα στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ, με τον ίδιο να κάνει μία πρώτη πρόβα στη σημερινή προπόνηση.