Ομάρ, Ζεβλάκοφ και Πάντελιτς στο πλευρό του Θρύλου!

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί

i

© Intime

Ομάρ, Ζεβλάκοφ και Πάντελιτς στο πλευρό του Θρύλου!

Διονύσης Βερβελές 09:09 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 29.05.2024

Έχουν δεχθεί την πρόσκληση και λογικά θα βρίσκονται στις εξέδρες στον τελικό…

Όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και ημέρες, ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference League, ετοιμάζεται να έχει στο πλευρό του, παλιούς του παίκτες, αλλά και προπονητές. Εδώ και ημέρες, έχουν γίνει οι σχετικές προσκλήσεις, με τους «ερυθρόλευκους» πάντως να μη δίνουν το στίγμα τους για όλο αυτό.

Έτσι, προκύπτουν διάφορες πληροφορίες, περισσότερο από το εξωτερικό ή και φίλους των παικτών στην Ελλάδα, που ενημερώνουν για την άφιξή τους, ώστε το βράδυ της Τετάρτης, να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα.

Οι οδηγίες του Ολυμπιακού προς τους οπαδούς για τον τελικό του Conference League και το σημείο συνάντησης
CONFERENCE LEAGUE

21:56 - 27.05.2024

Οι οδηγίες του Ολυμπιακού προς τους οπαδούς για τον τελικό του Conference League και το σημείο συνάντησης

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας για το πως θα φτάσει στην OPAP Arena, ενώ κάνει αναφορά και στα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει η UEFA.

Ένας από τους παίκτες που έχει δείξει θετικός να είναι στην Ελλάδα, είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ, μετά το τέλος του από τον Ολυμπιακό, έβαλε σε δοκιμασία την καριέρα του με το ατύχημα που είχε στην Τουρκία κι ενώ φορούσε τη φανέλα της Γαλατά. Έπαθε ζημιά στο ένα του μάτι, είναι μονίμως με γυαλιά, από την πρώτη στιγμή είδε την οικογένεια του Ολυμπιακού να ενδιαφέρεται γι’ αυτόν, να του το δείχνει. Ο Ομάρ, μιλά με τα καλύτερα κι έτσι θέλει να είναι δίπλα στην ομάδα.

Το ίδιο κι ένας παλιότερος δεξιός μπακ, αλλά και στόπερ. Ο Μίκαλ Ζεβλάκοφ, σχολιαστής πλέον στην πολωνική τηλεόραση, αναμένεται και αυτός στη χώρα μας για να στηρίξει την προσπάθεια του Ολυμπιακού, στο δρόμο προς την κορυφή του Conference League.

Επιπροσθέτως, πιθανότατα στην Ελλάδα θα βρεθεί κι ένας επιθετικός που λατρεύτηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Μάρκο Πάντελιτς, πήρε την πρόσκληση, απάντησε καταφατικά και έρχεται στην Αθήνα, για να βρεθεί και αυτός στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μεντιλίμπαρ: «Το πιο δυνατό μας στοιχείο είναι η νοοτροπία του νικητή» (vid)
CONFERENCE LEAGUE

08:07 - 28.05.2024

Μεντιλίμπαρ: «Το πιο δυνατό μας στοιχείο είναι η νοοτροπία του νικητή» (vid)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος βρίσκεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μίλησε για το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού, για την Φιορεντίνα και για τον μεγάλο τελικό του Conference League.

Είχαμε επισημάνει πως καταφατικά έχουν απαντήσει ο Ρομπέρτο με τον Τσόρι, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να βρεθούν στην Ελλάδα, τόσο ο Σαβιόλα, όσο και ο Αμπιντάλ. Μορφές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που πέρασαν από τον Ολυμπιακό, επί ημερών Βαγγέλη Μαρινάκη…