Η ενδεκάδα της Φιορεντίνα για τον μεγάλο τελικό με τον Ολυμπιακό

Η ενδεκάδα της Φιορεντίνα για τον μεγάλο τελικό με τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 21:12 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 29.05.2024

Δείτε τις επιλογές του Βιντσέντζο Ιταλιάνο όσον αφορά το αρχικό σχήμα της Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό.

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε (29/5,22:00) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Φιορεντίνα στην «ΑΕΚ Αrena» στον τελικό του Conference League. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ευρωπαϊκό τελικό θέλουν κόντρα στους «βιόλα», που έφθασαν και πέρσι μέχρι τον τελικό αλλά ηττήθηκαν από τη Γουέστ Χαμ, να κατακτήσουν το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο και να κάνουν πραγματικότητα το «όνειρο τρελό» εκατοντάδων φιλάθλων τους.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια έγιναν γνωστές οι επιλογές του Βιντσέντζο Ιταλιάνο όσον αφορά το αρχικό σχήμα των «βιόλα». Στον πάγκο έμεινε ο Αργεντινός Μπελτράν, με τον Κουαμέ να παίρνει τη θέση του.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τερατσιάνο, με τους Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Μαρτίνες Κουάρτα, Μπιράγκι να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Αρτούρ, Μποναβεντούρα, Μαντράγκορα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Γκονζάλεζ και Κουαμέ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μπελότι.

Η ενδεκάδα της Φιορεντίνα: Τερατσιάνο - Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Μαρτίνες Κουάρτα, Μπιράγκι - Αρτούρ, Μποναβεντούρα, Μαντράγκορα - Νίκο Γκονζάλες, Κουαμέ, Μπελότι.