Οι οπαδοί της Φιορεντίνα ανέβηκαν στον Παρθενώνα πριν τον τελικό (vid)

Φίλοι της Φιορεντίνα στα βραχάκια

i

© PrtScr

Οι οπαδοί της Φιορεντίνα ανέβηκαν στον Παρθενώνα πριν τον τελικό (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:19 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 29.05.2024

Οι φίλοι της Φιορεντίνα θέλησαν να πάρουν... γεύση από τα αξιοθέατα της Αθήνας, λίγες ώρες πριν τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η μεγάλη στιγμή για Ολυμπιακό και Φιορεντίνα με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο του Conference League έφτασε. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες απόψε (29/5, 22:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε μία άκρως αμφίρροπη μονομαχία.

Οι δύο ομάδες έχουν πάρει από την UEFA 9.000 εισιτήρια και αμφότερες τα έχουν εξαντλήσει. Κάπως έτσι το γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι κατάμεστο από τους φιλάθλους των δύο συλλόγων.

Λίγες ώρες πριν την σπουδαία αυτή αναμέτρηση, οι φίλοι των «Βιόλα» θέλησαν να πάρουν... γεύση από τα αξιοθέατα της Αθήνας, γι΄ αυτό κι έστησαν το δικό τους «πάρτι» με θέα της Ακρόπολη. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παρακάτω βίντεο, οι ίδιοι βρέθηκαν στα βραχάκια κι άφησαν το στίγμα τους, ποζάροντας με τα μωβ κασκόλ και τις σημαίες.

Από την άλλη, οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν βγει από νωρίς στο κέντρο του Πειραιά φωνάζοντας συνθήματα ενόψει του σπουδαίου αγώνα με την ομάδα της Φλωρεντίας.

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός βλέπει τον τελικό με τη Φιορεντίνα
CONFERENCE LEAGUE

17:18 - 29.05.2024

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός βλέπει τον τελικό με τη Φιορεντίνα

Οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Κώστας Παπανικολάου, Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές θα βρεθούν στην «OPAP Arena» για τον παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα (29/5, 22:00).

⚽️ Ολυμπιακός - Φιορεντίνα pre game LIVE: Όλο το ρεπορτάζ μέχρι τη σέντρα του τελικού!