Ολυμπιακός: Επιστροφή και... κωδικός Φιορεντίνα!

Προπόνηση Ολυμπιακού

i

© Intime

Ολυμπιακός: Επιστροφή και... κωδικός Φιορεντίνα!

Διονύσης Βερβελές 10:54 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 29.05.2024

Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στην τελική ευθεία για το μεγάλο τελικό…

Ολοκληρώθηκε και το τελευταίο ρεπό που είχε ο Ολυμπιακός πριν από τον τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα. Οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη έχουν ραντεβού με την ιστορία και θα αντιμετωπίσουν τους Ιταλούς σε Ευρωπαϊκό τελικό.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή και σήμερα, Δευτέρα, επιστρέφουν κανονικά άπαντες στο Ρέντη για να αρχίσουν και πάλι οι προπονήσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» έτσι μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τη Φιορεντίνα και το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι ο αγώνας της Τετάρτης.

Τελικός Conference League: Ολόκληρο το υγειονομικό σχέδιο - Ο ρόλος τριών νοσοκομείων και το ΕΚΑΒ
CONFERENCE LEAGUE

08:54 - 27.05.2024

Τελικός Conference League: Ολόκληρο το υγειονομικό σχέδιο - Ο ρόλος τριών νοσοκομείων και το ΕΚΑΒ

Το υγειονομικό πλάνο ενόψει του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα και οι συνεχείς συσκέψεις μεταξύ της Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) του ΕΚΑΒ - ΚΕΠΥ και των Διοικητών Νοσοκομείων.

Μέσα σε μία εβδομάδα ο Βάσκος τεχνικός έδωσε επί της ουσίας τρεις ημέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και τώρα αυτό που περιμένει να δει είναι «φρέσκα» πόδια και ξεκούραστο μυαλό. Έτσι ώστε να είναι η ομάδα του όπως πρέπει στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το μήνυμα του Μεντιλίμπαρ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στην προπόνηση του Σαββάτου είχε ζητήσει από τους παίκτες του να εκμεταλλευτούν το ρεπό της Κυριακής για να ξεκουραστούν περισσότερο ψυχολογικά. Να βγάλουν για μία ημέρα από τη σκέψη τους τον τελικό και να επιστρέψουν τη Δευτέρα στο Ρέντη έχοντας στο μυαλό τους μόνο τον αγώνα με τη Φιορεντίνα.

«Τη Δευτέρα που θα επιστρέψουμε δε θα υπάρχει τίποτε άλλο στο μυαλό μας, μόνο ο αγώνας με τη Φιορεντίνα, όλα τα υπόλοιπα μετά τον τελικό». Αυτό ήταν το μήνυμα του Βάσκου κόουτς και περιμένει σήμερα τους παίκτες του στο Ρέντη έχοντας κάνει πράξη τα λόγια του.

Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα, Δευτέρα, πρόκειται να προπονηθούν στο Ρέντη. Αύριο, Τρίτη, θα κάνουν προπόνηση στο γήπεδο του τελικού, στη Νέα Φιλαδέλφεια και παράλληλα θα παραχωρήσουν και συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας και ποδοσφαιριστής, για το ματς με τη Φιορεντίνα.