Πού θα δείτε τον ιστορικό τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Φιορεντίνα

Ολυμπιακός

i

©Intime

Πού θα δείτε τον ιστορικό τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Φιορεντίνα

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:16 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 29.05.2024

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Φιορεντίνα στην «OPAP Arena» στον τελικό του Europa Conference League και θέλει να γράψει ιστορία. Που θα δείτε την σπουδαία αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης (29/05, 22:00) την Φιορεντίνα στην «OPAP Arena», στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League.

Το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του, να νικήσει τους «βιόλα» στον τελικό του Conference League και να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα έχει στην κατοχή του ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ιταλιάνο: «Προπονηθήκαμε στα πέναλτι, αυτό μας τρομάζει κόντρα στον Ολυμπιακό»
CONFERENCE LEAGUE

08:10 - 29.05.2024

Ιταλιάνο: «Προπονηθήκαμε στα πέναλτι, αυτό μας τρομάζει κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο κλήθηκε να μιλήσει για τον μεγάλο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Ιταλό προπονητή να επισημαίνει τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσει η ομάδα του.

Η σπουδαία αναμέτρηση των Πειραιωτών είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD και το MEGA.

«Να είμαστε ήρεμοι και να κάνουμε ότι κάναμε για να φτάσουμε ως εδώ. Θα ήταν μεγάλο λάθος να αλλάξουμε οτιδήποτε από τη στιγμή που φτάσαμε ως εδώ, όμως αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας πρέπει να είναι ότι είναι το τελευταίο μας ματς. Αυτός ήταν ο τρόπος που τα καταφέραμε και πρέπει να συνεχίσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Μεντιλίμπαρ και συμπλήρωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: 

«Έχω αποφασίσει για το πλάνο μου, εφόσον δεν συμβεί κάτι στη σημερινή προπόνηση μέχρι να αρχίσει αύριο το ματς. Η διαδρομή μας είναι ένας μαραθώνιος, περάσαμε καλές στιγμές, έχουμε γυρίσει όλη την Ευρώπη. Είχαμε ένα ματς στην αρχή που δεν παίξαμε καλά, παίξαμε με έναν αντίπαλο που φαινόταν ότι δεν ήμασταν φαβορί, μετά παίξαμε με άλλη μία ομάδα που δεν ήμασταν σίγουρα το φαβορί. Οπότε έμεινε άλλο ένα ματς».

«Σε ατομικό επίπεδο πρέπει να κάνεις κάποιες προσαρμογές. Να είσαι απολύτως συγκεντρωμένος σε οτιδήποτε κάνεις. Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι κάνεις ακόμα και ένα πλάγιο σωστά. Δεν υπάρχει αύριο. Δεν πρέπει να μας λείψει η φλόγα αύριο. Να έχουμε την ανταγωνιστικότητα», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Φιορεντίνα στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια ο τεχνικός της Φιορεντίνα έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Ελ Κααμπί, λέγοντας: «Έχουμε φέρει μαζί μας λουκέτα και αλυσίδες για να τον κρατήσουμε (γέλια). Ο Ελ Κααμπί έχει αυτοπεποίθηση. Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του πήγαν πολύ καλά, έφτασαν μέχρι εδώ, νίκησαν ένα φαβορί. Ο Ελ Κααμπί είναι πολύ επικίνδυνος, σταθερός, εντός, εκτός περιοχής. Είναι ένας από τα δυνατά σημεία όπως και άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού. Έχουμε προετοιμαστεί για να τον περιορίσουμε. Αν βγεις έξω στον αγωνιστικό χώρο και δεν παίξει με αυτά τα χαρακτηριστικά, ο Ελ Κααμπί θα μας δημιουργήσει προβλήματα».